Szép napot! Èrett, 45++ nőt keresek nem egy alkakomra. Csak hetero alapon, párok kizárva. Heves/Pest/Borsod-megyèkből.Semmi perverzitás, csak gyengèd szeretkezès. Amennyiben felkeltettem èrdeklődèsed jelezd levél formájában.Ismerkedjünk, találkozzunk, a többi rajtunk múlik. Kèzcsókom!!
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Szép jó napot.
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
40 feletti hölgyet keresek, ha 50 az se gond, sőt.
Párok is írhatnak nekem.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Fiatal csinos hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is érett férfitól kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek

Érett hölgy társaságát keresem Szolnokon és annak környékén
Budapesti vagy pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék?
Sziasztok!
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Sziasztok!
Kizárolag a feleségem örömére keresünk egy beszálló férfit a következő hétvége péntek vagy szombat éjjelre, maximális diszkréció mellett.
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Privátban várjuk a jelentkezőket, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Érett hölgy titka lennék! Fejér-Veszprém megye és kke!
Budapesten érett hölgyet keresek, esetleg állandó partnere lennék.
Sziasztok! Estére keresek partnert!
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére.
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Hello! Pár keres fiatal srácot vagy pasit Borsod közelében! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Elsősorban Komárom- Esztergom megyéből keresgélek adatlapom szerint, de adott esetben utazni is tudok.
Fiatal lányok, párok jelentkezését várom privát üzenetben. Köszönöm
Fiatal lányok, párok jelentkezését várom privát üzenetben. Köszönöm