Sziasztok pár vagy nagy méretü ffi ?
Fiatal lányt nyalnék renszeresen alkat mindegy. Pécs+50km
Sziasztok!
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Sziasztok
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm

Megismerkednék,találkoznék olyan heter kíváncsi úrral,sráccal akit izgatna egy közös hoki,esetleg orál.igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok,hellyel rendelkezem Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Köszönöm!
Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is.
Sziasztok! Ma estére keresnénk hellyel rendelkező biszex párt, vagy szintén bi pasit ill. lányt mindenki mindenkivel alapon.
Ma este hölgy vagy pár?
Sziasztok Nográd és Pest megyében keresünk párokat 18-50éves korig csak egymás elötti szexhez elsőnek aztán meglátjuk. mi fogadni nem tudunk de utazni igen.alkalmazkodunk. női bi férfi hetero. Fiukat nem keresünk
Pécs és környékén??
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Ma este szopnék és kiverném valakinek Veszprémben vagy környékén, hely van, írj bátran

Hölgyek jelentkezését várom akik szeretik a hosszas orális kényeztetést!!!
swingerklublatogatashoz keresek partnert, hölgy vagy pàr szemelyeben
Sziasztok! Ez csak egy álom,, csoda lenne, ha összejönne! Szfvár és környéke.
Hello 22 eves vagyok az elhanyagolt anyukak nyugodtan jelentkezhetnek mindketonk oromere ha kell csak tarsalogni beszelgetni akar mirol nem muszaj szex tema legyen udv tovabbi szep napot irjatok batran
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Tőlem idősebb párt keresek erotikus légyott ra

sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok van itt olyan aki Nyíregyházán 40plusszos férfi kényeztetésére vágyik?