Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Éretteb nőt kényeztetnék kívánsága szerint akit izgat a korkülönbség! 20 éves srác vagyok. Debrecen és környékéről keresek.
Idősebb, házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Olyan nőt keresek, akit izgat a korkülönbség. Kép a profilomon.
Szerdán Bécsbe megyek autóval. Utitarsat keresek hölgy vagy pár személyében.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok szerda délelőttre keresek nőt vagy párt Újpesten
Titkos kapcsolatot keresek, ha te is akkor megtalaltuk egymást, ismerkedünk meg és ha működik a kémia, titokzatoskodjunk együtt

Sziasztok.
Ma este párnak szopnék,nyalnék.
Akár élvezésig szoplak,szájbaélvezéssel.
Nagymellű hölgytagú párok előnyben.
Bp,és környéke.
Ma este párnak szopnék,nyalnék.
Akár élvezésig szoplak,szájbaélvezéssel.
Nagymellű hölgytagú párok előnyben.
Bp,és környéke.
Hali! Van kedve valakinek beszélgetni, ismerkedni?
23 éves vagyok 198cm magas és viszonylag tapasztalatlan
23 éves vagyok 198cm magas és viszonylag tapasztalatlan
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.

Pároknak,hölgyeknek,szexhez igényes randi helyet biztosítok.
Sziasztok pasit keresünk 3 mas szexre hetero alapon szerda délelöttre nagyobb intim méret elöny max 40 éves korig.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Kedves Hölgyek!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
Pároknak szopok,nyalok. Ápolt diszkrét pasi.