Pécs és környékén valaki?
Sziasztok! Egy soproni pasival közösen keresnénk nőket, párokat, akik szívesen hármasoznának/négyeseznének velünk heteró alapon, csakis a hölgy örömére.
Én 23, pasi 42 éves.
Én 23, pasi 42 éves.
Sziasztok
Miskolctapolcán vagyok 36 éves férfi keres feleséget, barátnőt aki kiverné
Miskolctapolcán vagyok 36 éves férfi keres feleséget, barátnőt aki kiverné
Sziasztok !2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk .További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata
Sziasztok!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Fiatal telt nővel ismerkednék!
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Fiatal lányt keresek, aki vonzódik az idősebb férfiakhoz, akinek átadhatom a tapasztalatomat.
Érdekelne írtam privátban
(Ez egy válasz Gizu1958 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 14:24

25-30 év közti potens fiut(kat) keresek, hétvége szórakozás. shoz
Sziasztok. Ma este pár vagy egyedülálló Nő? Budapest vagy környéke...mobilis vagyok. Adatlapomon info,képek megtalálhatóak. Üzenetet írj/írjatok.

Sziasztok! Szolnoki vagy környékén 22 évesig lehetőleg vékony srác? Ma este!
25-30 év közti potens fiut(kat) keresek, hétvége szórakozás. shoz
Sziaaztok!
Szolnok es környéki fiatal nővel ismerkednék szexkapcsolat céljábó!Kényeztetlek ahogy szeretnéd és semmi jó elrontója nem vagyok!l
Szolnok es környéki fiatal nővel ismerkednék szexkapcsolat céljábó!Kényeztetlek ahogy szeretnéd és semmi jó elrontója nem vagyok!l
Ha kiengednéd a gőzt, diszkrét szopás nálam Neked.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…@@@
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Budapesten keresek nőt, kor nem számít. Állandó partnere is lennék. 24 éves vagyok.
egyedülálló Nő aki valódi és valódit keres és találkozni is szeretne? (adatlapomon minden megtalálható)
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Fiatal lányokat kényeztetnék,Ha telt duci vagy kővér vagy,de ahoz nagy mellek és szőrős pina is kell.Pécs+50km,de ha rátudod venni Anyut,a Mamát mégjobb