Pécs ma valaki?
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok!
Ma estére (03.28) keresünk egy párt, párcserére és minimális női játékra is.
Korban 18-38 év közötti párt keresünk.
Fogadni tudunk csak!
Várjuk írásotok és ott mindent megbeszélünk.

Ma estére (03.28) keresünk egy párt, párcserére és minimális női játékra is.
Korban 18-38 év közötti párt keresünk.
Fogadni tudunk csak!

Várjuk írásotok és ott mindent megbeszélünk.

Budapesten keresek akár érettebb hölgyet bármire, állandó partnere is lehetnék.
Szép estét.
Keresem partnerem hosszas.... , finom eggyutletekhez. lll. Kerület Békásmegyer környéke esetleg?

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr és kőrnyéke.
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos
Pasikat keresek, akik szopatnának, ma, holnap, vagy bámikor! Hely van! Érd-Bp? valaki, valakik?? Szopok, nyelek, popsit nyalok, imádom, ha dugnak?? Írjatok üzit!
Szép napot, szívesen lennék ma vagy holnap egy érett nő nyalószolgája, lábimádója akár a párja előtt is. Budapesten belül utazni tudok. Submissive fiú vagyok és szeretek kényeztetni, masszírozni.
Kecskeméten van kíváncsi hetero pasi ?
Megszoptathatna…
Írj
Megszoptathatna…
Írj
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok.
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.
Ma estére keresünk párt, párcserés szexre, Tatabánya és környékéről.
Cegléden valaki kellemes időtöltésre?
Sziasztok! 40 éves srác vagyok! Debrecen vagy környékén keresek 50 és 70 -év körüli hölgyet! Írj privátba!
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Estét
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Szép napot! 50 éves egyedülálló Férfi vagyok. Fiatal 20-as 30-as vagy kimondottan Érett 60-as,70-es Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!