Budapesten keresek akár érettebb hölgyet bármire, állandó partnere lennék.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Lenne kedve AKTÍV pasiknak, ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatni, nyeletni velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Sziasztok 30as pasi vagyok, idősebb nőket hölgyket keresek kényeztetésre, Szombathely és környékéről.
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Szép napot! 50 éves egyedülálló Férfi vagyok. Fiatal 20-as 30-as vagy kimondottan Érett 60-as,70-es Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Estét
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Sziasztok! 40 éves srác vagyok! Debrecen vagy környékén keresek 50 és 70 -év körüli hölgyet! Írj privátba!
Cegléden valaki kellemes időtöltésre?
Ma estére keresünk párt, párcserés szexre, Tatabánya és környékéről.
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.
Sziasztok.
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest
Házibarát lehetőséget keresek, szép mérettel.
Házaspárok, esetleg kisebb buliba is szívesen csatlakoznék.
Pest megye, Budapest
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Kecskeméten van kíváncsi hetero pasi ?
Megszoptathatna…
Írj
Megszoptathatna…
Írj
Szép napot, szívesen lennék ma vagy holnap egy érett nő nyalószolgája, lábimádója akár a párja előtt is. Budapesten belül utazni tudok. Submissive fiú vagyok és szeretek kényeztetni, masszírozni.
Pasikat keresek, akik szopatnának, ma, holnap, vagy bámikor! Hely van! Érd-Bp? valaki, valakik?? Szopok, nyelek, popsit nyalok, imádom, ha dugnak?? Írjatok üzit!
Sziasztok szívesen csatlakoznén Veszprém és Vas megye környékén párokhoz vagy hölgyhöz hetero alapon diszkréció szimpátia fontos
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr és kőrnyéke.