Sziasztok! Kimondottan passzív Férfi tagú párral ismerkednék!
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Sziasztok ! Szekszárdi érett vagy idősebb korosztályból hölggyel párral házaspárral ismerkednék tabuk nélküli szexkapcsolatra leveleket privát várok .
Sziasztok!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Élvezésig szopnék
Írj
.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Élvezésig szopnék
Írj
.
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Vas Megye és környéke! Privi!
Ha neked is kevés és/vagy nem megfelelő a szex,akkor egymást keressük.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek.
Kor,nem számít!
Privátban keress…
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet bármire, állandó partnere lennék.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Lenne kedve AKTÍV pasiknak, ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatni, nyeletni velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Sziasztok 30as pasi vagyok, idősebb nőket hölgyket keresek kényeztetésre, Szombathely és környékéről.
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Szép napot! 50 éves egyedülálló Férfi vagyok. Fiatal 20-as 30-as vagy kimondottan Érett 60-as,70-es Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Előny, ha szereted a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Estét
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Mostanában akár, kimondottan Fiatal csajszi,Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszáll
Lenne valaki, aki ma estefele eljönne hozzám, és jól megszopatna, nyeletné velem a gecit, Nyalatná a popsiját, kúrható vagyok. A passzív oldalon mindenben benne vagyok, HELYEM van. Írj Üzit. Érd_Bp. és környék, de jöhetsz bárhonnan... Írj egy üzit... Nem baj, ha jó nagy a farlad, sőt!
Sziasztok! 40 éves srác vagyok! Debrecen vagy környékén keresek 50 és 70 -év körüli hölgyet! Írj privátba!
Cegléden valaki kellemes időtöltésre?
Ma estére keresünk párt, párcserés szexre, Tatabánya és környékéről.
Hölgyeknek kortól, alkattól függetlenül lazító, frissítő masszázs amatőr szinten Budapesten. Semmi sem kötelező, Te mondod meg mire vágysz.