Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit…
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Kiírom magamból,mert ez egyszerűen szánalom!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
balatonboglár környékén keresek érett nőt,én fiatal 26 vagyok. privizz
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !
Sziasztok! 41-180-90 ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy szimpatikus párt Szigetváron, vagy a környéken. Lehetőségbszerint hosszú távon.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
fiatokat szopatnák bp en
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Üdv
Z
Én egy 43 éves srác vagyok és keresek egy 50 feletti, nyitott, érdeklődő hölgyet vagy egy perverz idős biszex, aktív urat, nagypapát 60 éves kor felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben lehetsz velem domináns. Ha csak nyalatni vagy csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Feleség dupla örömére keresünk fiatal tapasztalt pasit ..esetleg cucgoldra is .
30 éves srácként keresek 60+ hölgyet kölcsönös kényeztetésre Észak-Mo -n, utazni tudok, akár hosszú távra is.
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok ! Szolnok vagy környékéről fiatal lány aki kielégítené vágyaimat ?
Sziasztok párhoz csatlakoznék, vagy kisebb létszámú bulit keresek Budapest , Pest megyében.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Utazni tudok, 28 éves méretes srác vagyok.
Whatsup van.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...