Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napo
További Szép napo
Sziasztok!
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Hello baden Württemberg pasik vagy parok jelentkezeset varom üdv!
Pécs?

Tőlem idősebb hölgyet kényeztetnék szexuálisan.
Várom a jelentkezést ha van rám igény.

Várom a jelentkezést ha van rám igény.

Még mindig keresek hellyel rendelkező srácot ma délutánra,Budapest és környéke. Masszírozni, simogatni, ráélvezni a hölgyre.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután srácot kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Ma aktív potens férfit keresek egy kis kalandra,adok egy kis masszázst is a kalandhoz! Kecskeméten helyem van
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Családi szexet keresek,Anya-lánya
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.
Helyel rendelkező srácot keresünk csütörtök délutánra,Budapest és környéke.
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, alkalmit, vagy, állandót.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Németorszagban idosebb parhoz csatlakoznék kedvem van idősebb asszonnyvsl ki probalni 22 eves vagyok nyitott vagyok mindenre nem muszaj sex legyen !
Sziasztok! Kötetlen, de tartós dologra, szabadidő eltöltésére, közös programok stb. keresek lányt, nőt, vagy párt. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha komoly a dolog a távolság áthidalható.Valaki?