Sziasztok! Miskolc és környékén párhoz csatlakoznék, akár aki errefelé tölti a hosszú hétvégét? Ha valaki komolyan gondolja, írjon üzit! Szép napot!

Ma vagy holnap Veszprém megyében kér valaki egy alapos szopást? Stb. stb.
írj bátran

Sziasztok!
Fiatalabb csajszival ismerkednék, nem gond ha telt az aljkatod. Tabu mentes kapcsolat!
Fiatalabb csajszival ismerkednék, nem gond ha telt az aljkatod. Tabu mentes kapcsolat!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok 19 éves srác vagyok. Lányt keresek videóchatre vagy szextalira. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj üzenetet
Dunakeszi-BP környéke, ez lemaradt
Sziasztok, 18 éves srácként keresnék kalandra jelentkező hölgyeket egészen 45 éves korig. Melyik hölgy nem vágyna arra, hogy egy ilyen fiatal sráccal töltsön időt? Puszi mindenkinek, szép napot!
Sziasztok ma este vagy holnap este szívesen találkoznánk fiatalabb párral vagy lánnyal.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!esetleg fiatal fiú 18-22 !/
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Tegnap este a szomszéd hazas pár Ff 83 éves Felesége tegnap Töltött be a70 évét és még kért hogy dzgjam meg Mert felesége be indul a fiatal fasztol ..Eb 34 éves vagyok és férjével együtt basztuk minden lukat , férj úgy élvezet el Hogy látni akarta ahogy bele élvezem a perverz feleség e Pinájába ...élveztem én is

Sziasztok!
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
82 éves potens barátommal igényes, kultúrált, vékony, átlagos testalkatú hölgyeket, vagy ilyen hölgytagú párokat keresünk közös gyönyörszerzésre hosszú távra, szexbaráti kapcsolatra, közös programokra!
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, kis távolságon belül utazni is tudunk.
Amennyiben minőségi, nem mindennapi érzéki kalandra vágytok,
keressetek bizalommal!
Nem levelezgetni szeretnénk, ezen már túlnőttünk, a telefonos kapcsolattartást tartjuk elsődlegesnek.
Imi
Hopp, elírás, 18/4 a helyes érték
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok!
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet vagy párt Érd, Bp vagy ezek környékén. Lehetsz jóval fiatalabb vagy érettebb is nálam.
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet vagy párt Érd, Bp vagy ezek környékén. Lehetsz jóval fiatalabb vagy érettebb is nálam.
Mai nap közös orálra keresek partnert,de lehet egyoldalú is! Kecskeméten helyem van!
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.