Van olyan lány akibe bele lehet élvezni?
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. A nagy korkülönbséget (bármelyik fél "javára"
nagyon szeretem.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. A nagy korkülönbséget (bármelyik fél "javára"

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

sziasztok.
Mostanában Fiatal Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Mostanában Fiatal Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Feleségemnek keresek igényes, értelmes nagy farkú fiút swinger klub làtogatàshoz...mi szept. 7. Tik tak..csakis 28 éves korig
50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Huszon-harmincéves fiatal lányt keresek. Jóképű, intelligens pasi vagyok.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok! 26 éves vagyok, merre laktok? Valahol megismerkedhetünk privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 00:41
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok!
Fiatal fiút szopizna a hölgy tagunk.
Fiatal fiút szopizna a hölgy tagunk.

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok.
Sziasztok egy próbát megér
22 éves srác vagyok.
Átlagos-sportos alkotú
Holnapi nap azaz 26-án Pesten leszek .
Az intimem 21-23 (izgalmi állapot függő)
Keresnék partnert
22 éves srác vagyok.
Átlagos-sportos alkotú
Holnapi nap azaz 26-án Pesten leszek .
Az intimem 21-23 (izgalmi állapot függő)
Keresnék partnert

Sziasztok.
25 éves fiatal,vékony srác vagyok.
Ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
25 éves fiatal,vékony srác vagyok.
Ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok.
Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.