Sziasztok! Ma estére keresünk hölgy beszállót hármas együttlétre, vagy párt (amennyiben a férfi fél felém passzív marad)
50-80 közti idősebb férfit szopnék, akàr rendszeresen is. Én 30-as macis srác vagyok.
sziasztok krisztian vagyok 36 eves sportos igenyes jó intim meret el es párokat es szölö hölgyek nek kedveskednem minden jobann csak is hetero alapon privátba várom a válasz
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Rendszeres szexre keresek nőt, lehetőleg Pest megyéről. Párok is szóba jöhetnek.
Sziasztok,párként keresünk harmadik félt (lányt) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
23 és 30 évesek vagyunk.
Érett pasi keres, hölgyet, párt, kortól függetlenül, Bp. és környékén.
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Érett hölgyet keresek Budapesten. 25 éves vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Hello.
Szopok,nyelem a gecit és baszhato vagyok
Full aktív bikát keresek.
Szopok,nyelem a gecit és baszhato vagyok
Full aktív bikát keresek.
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen is érdekel!!

Sziasztok! Somogy vármegye és környékén keresnék hölgyet/párt.
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóho/találkozókhoz. Keressetek bátran.
IQ és EQ fontos. Utazni illetve helyet biztosítani is tudok a találkozóho/találkozókhoz. Keressetek bátran.

Fiatal srác csatlakozna 30as párhoz?
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Sziasztok! 24 éves fiatal, nem tapasztalatlan, kedves, diszkrét pasiként ismerkednék idősebb nőt, esetleg párt, akik fiatal pasit keresnének kellemes idő eltöltésére. Jogsim sajnos nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, és hozzuk ki belőle a legjobbat
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk, és hozzuk ki belőle a legjobbat
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek! Mohács környékén de utazni is tudok én egy 32 éves független srác vagyok és teljesen diszkrét

Sziasztok!
Fiatal, fiatalos, diszkrét pàr baràtja lennék.
Fiatal, fiatalos, diszkrét pàr baràtja lennék.