Idősebb párhoz szívesen csatlakoznèk
) Szeged és környéke

Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Érett nőt keresek Budapest belvárosában. Diplomás előnyben.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Ha Neked is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Sziasztok!
Fiatal, fiatalos pàrt keresek.
Fiatal, fiatalos pàrt keresek.
Sziasztok. 45 éves passziv pasi vagyok, és szivesen ismerkednék 60+ - os potens aktív vagy uni férfival

Sziasztok. 45 éves passziv pasi vagyok, és szivesen ismerkednék 60+ - os potens aktív vagy uni férfival

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
ma este19.00-21.00-ig párt,hölgyet keresek heteró alapon Siófok és környéke!( +50 km)
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok

Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Diszkrét kézimunka, pippantás sracnak. Én neked. 11 ker
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napera akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napera akár most is .
Üdvözlök mindenkit! Párt keresnék!!Idősebb és telteb pár is lehet..Utazni tudok!!
Szimpátia fontos számomra!!
Feleség örömének fokozására keresünk 22-30 év közötti hetero pasit.
Üdvözlök mindenkit! Párt keresnék!!Idősebb és telteb pár is lehet..Utazni tudok!!
Most kora reggel diszkrét szopás nálam Pesten irj
Sziasztok!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!
Kíváncsi hölgyet, lányt keresnék, akit izgatna közös maszti vagy webkamerás kukkolás....
Van gmail chat vagy skype...
Írj privire, megbeszéljük!