Tatabányán újra házibarát "állás"-t keresek. Sajnos az eddigi, 8éves "munkahelyem" megszűnt költözés miatt. Ismét keresem megbízható,biztos lábakon álló "munkáltató"-mat. Nem dohányzom! Home office is megoldott. :-P
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok, Bp-en randiznék belevaló hölggyel az adatlapom szerint, akár napközben is. 47 éves normális, hetero férfi vagyok.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

25 éves vagyok, Budapesten szívesen kinyalnék egy nőt, hosszasan, több élvezésig. Csak komoly szándékúak írjanak.
Helló Hölgyek
Mai nap, egy laza Kaland Pesten vaagy Szűk környékén Fiatal Hölgy
Mai nap, egy laza Kaland Pesten vaagy Szűk környékén Fiatal Hölgy

hali mizu valaki bp nolimit tor browser
Fiatal 22eves srác ismerkednek hölgyekkel parokkal. Utazni tudok.
Hölgy ,lány akinek lenne kedve egy 18/4,5 formás farkat szopni édeskés spermával?
ma?
ma?
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Budapesti igényes párral, nővel ismerkednék, ha pedig úgy alakul, kalandoznék. Magas, 40-es, ugyancsak igényes férfi vagyok. Privátban elértek.
Sziasztok! 20 èves Esztergomi fiúnak keresnèk partnert szüzesège elvesztèsère ! Fiatalos hölgyet keresünk itt környéken! Kb 30 , 35 korig komoly szàndèkkal ! Hely van ! Sziasztok
Sziasztok! Marcali-Fonyód-Keszthely környékéről keresnék egy igényes hölgyet vagy párt, lehetőség szerint hosszú távon.
Sziasztok Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében Kor nem számit Én egy 32 éves egyedülálló srác vagyok

Sziasztok! Hát úgy nèzz ki hogy a szombat estènk szabad lett! Kb este 9 utánra keresnènk egy magas, izmos,vastagfarkú bikát, aki imádja a telt formákat.
Sziasztok.
Érett, hölgyel párral ismerkednék. Feker megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat!
Érett, hölgyel párral ismerkednék. Feker megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor, alkat!
Sziasztok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Diszkréció adott és elvárt, helyem van