Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Szia. 45éves, magára adó, fiatalos férfi, fiatal lányt kényeztetne! Győr
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Napot Hölgyek.
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)

27 éves sportos férfiként keresnék,
40-50 feletti hölgyet, alkalmanként kényeztetni
Köszi
40-50 feletti hölgyet, alkalmanként kényeztetni
Köszi
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Férfit keresünk,
Budapest, szombaton. Napközbeni talira, szabad helyed legyen.
Budapest, szombaton. Napközbeni talira, szabad helyed legyen.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint Bp-en, független 47 éves férfi vagyok.
Én egy 44 éves srác vagyok és keresek egy 50 feletti, nyitott, érdeklődő hölgyet vagy egy perverz idős biszex, aktív urat, nagypapát 60 éves kor körül vagy felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben lehetsz domináns. Ha csak nyalatni vagy csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
Sziasztok! Újpesten párhoz csatlakoznék! 40 éves bi uni férfi! Írj

Sziasztok lányt vagy párt kerünk ! Női bi hármas párcserès szexre.
Kizárólag olyanok akik tudják mit akarnak!
Kizárólag olyanok akik tudják mit akarnak!
Sziasztok!
Szimpi, diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Szimpi, diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Szeretnek nyalni egy erett szoros kiehezet puncit imadom a hatalmas pinat Zala vas Somogy megye?
Bocsánat befezejem az irásomat! Szóval Baranya megyében keresek Hölgyet illetve párt kor alkat nem számit utazni tudok!
Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt kor alkat