Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert nograd heves es pest megyebol
Ma este jó faszú idős férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Sziasztok!
Enyhén biszex férfitagu pàrral ismerkednék.
Enyhén biszex férfitagu pàrral ismerkednék.
Szia. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Kedves párok.
Laposodik az erotika a kapcsolatotokba?
Vagy legyen felejthetetlen?
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Keress meg és csináljunk felejthetetlen élvezeteket akár minden nap
Laposodik az erotika a kapcsolatotokba?
Vagy legyen felejthetetlen?
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Keress meg és csináljunk felejthetetlen élvezeteket akár minden nap

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Szia. 45éves, magára adó, fiatalos férfi, fiatal lányt kényeztetne! Győr
Párokkal ismerkednénk Kecskemét-Budapest vonalon.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Napot Hölgyek.
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)

27 éves sportos férfiként keresnék,
40-50 feletti hölgyet, alkalmanként kényeztetni
Köszi
40-50 feletti hölgyet, alkalmanként kényeztetni
Köszi
Sziasztok.