31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Most valaki Siófok?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék
Szia! Egy laza, őszinte kapcsolatot keresek, amiben jól érezzük magunkat, megvan a kölcsönös vonzalom és tisztelet. Nem játszmázom, nem keresek álomvilágot – ha működik a kémia, akkor nyitott vagyok a folytatásra. Ha te is hasonlóan gondolkodsz, szívesen megismernélek.
sziasztok! ma estére szabolcsból nő esetleg házaspár találkozni? nyiregy-újfehértó-téglás-hajdúdorog-hajdúnánás környékéről,.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

Női partnerünket keressük ma vagy holnapi nap, tali nálunk
Sziasztok!
Esetleg van olyan hölgy/pár/úriember aki a holnap este folyamán megtalálható lesz a ceglédi naturista fürdőben?
Párommal tervezzük az estét ott tölteni, és gondoltuk egy kis bolondságot csempészünk a dologba. Szívesen ismerkednénk ott, természetesen a megbeszéltek és a diszkréció keretein belül. Aztán ha úgy alakul akkor az este más kimenetelű is lehet. Aki esetleg benne lenne és érzi magában a csít, privát üzenetben keressen bátran
Esetleg van olyan hölgy/pár/úriember aki a holnap este folyamán megtalálható lesz a ceglédi naturista fürdőben?
Párommal tervezzük az estét ott tölteni, és gondoltuk egy kis bolondságot csempészünk a dologba. Szívesen ismerkednénk ott, természetesen a megbeszéltek és a diszkréció keretein belül. Aztán ha úgy alakul akkor az este más kimenetelű is lehet. Aki esetleg benne lenne és érzi magában a csít, privát üzenetben keressen bátran

Sziasztok! Eger és környékén egy hölgyet keresek, kor nem számít
30-as férfi vagyok

Sziasztok!
Àpolt, diszkrét fiatal-fiatalos pàr mindkét tagjàt kényeztetném.
Àpolt, diszkrét fiatal-fiatalos pàr mindkét tagjàt kényeztetném.
Estét.
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy-csajszi,
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor is
Pesten ,16.ker környékén Is,ebben a remek időben Hölgy-csajszi,
egy kis (orális) játszadozásra Ma . outdoor is

Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Extra nagy vastag farkú férfit keresünk a hölgy tagunknak.Üzeneteket képeket az adatlapon található címre várjuk.
Holnap koraestétől több órás kalandra keresek hölgyet, esetleg párt Bp 8-9 ker, illetve 11 ker környékén, vagy Bp belvárosban. Hely kellene. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek bevállalós lányt, hölgyet, párt. 40 éves vagyok, imádom a korban jóval fiatalabb vagy épp érettebb partnereket.
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok!
3.kerületben 36 éves sportos húsimádó pasi idősebb husis hölgyet kényeztetne.
Idősebb párhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére!
3.kerületben 36 éves sportos húsimádó pasi idősebb husis hölgyet kényeztetne.
Idősebb párhoz is szívesen csatlakozom mind két fél örömére!
Sziasztok. Július-augusztus-szeptemberi hónapban keresem pár/hölgy társaságát pest megyéből!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!