Gödöllőnél srácot keresek cumihoz, privátban írj.
32 éves srác vagyok, hölgyet keresek, Alkalmi , esetleg állandó szex partnert keresek Debrecen és környékéről akivel együtt töltenék néhány kellemes órát. Helyem van.
Szabolcs megyében keresek izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Fiatal páros vagyunk hölgy tagunk részére keresünk biszex lányt Budapesten akár párost is de legfőképp a biszex lány a fontos! Mai napon is akar egész nap elérhetőek vagyunk 6. Kerületben .
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Fiatal páros vagyunk hölgy tagunk részére keresünk biszex lányt Budapesten akár párost is de legfőképp a biszex lány a fontos! Mai napon is akar egész nap elérhetőek vagyunk 6. Kerületben .
Üzenetben várjuk a jelentkezőket.
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos, nyitott férfitagu pàrral ismerkednék.
Fiatal, fiatalos, nyitott férfitagu pàrral ismerkednék.
Üdv!
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Sziasztok!
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten
Szopnék
Gyere
Szopnék
Gyere
23 éves magas srác vagyok, kapcsolatban élek de szexuálisan kicsit halott mivel sokkal nagyobb igényem van a szexualitásra minőségben és mennyiségben is.
Idősebb nőt keresek aki hasonló cipőben jár, teltebb alkat nem hátrány, szerintem az is nagyon szexi
Idősebb nőt keresek aki hasonló cipőben jár, teltebb alkat nem hátrány, szerintem az is nagyon szexi
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Veszprém és környéke kizárólag.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Hely is van éjszaka is.
Hely is van éjszaka is.

laci0099

Gauge