Fiatal 18--28 lányt-párt keresek állandó kapcsolatra
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő fiatalabb hölggyel ismerkednék, 48 éves budapesti hetero pasi vagyok
Lányokkal, nőkkel, feleségekkel, szexelnék, Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Idősebb hölgyet keresek intim kapcsolatra, ha lehet Tatabánya és környékéről!
Fiatal 25-25 közötti csajt vagy párt keresek.
50-60+ Hölgyet,párt keresek mindenféle izgalmakra!
Fiatal, sportos 25 éves srác keres állandó vagy alkalmi jellegű kalandot lányokkal, nőkkel esetleg párokkal 18-60 év között, kizárólag heteró alapon. Ha nyitott vagy rá és érdekel a dolog, írj kérlek privát üzit.
Fiatal nagyobb méretű pasikat keresünk ma este…
Sziasztok. Fiatal parral vagy lannyal ismerkednek!
25 éves sportos pasi érett milfet keres
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Szia! Az adatlapodon 23 éves vagy!
(Ez egy válasz puncika21 üzenetére (tegnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
18--28.fiatal lányt-párt keresek állandó kapcsolatra
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Sziasztok !! Monor , Pilis környéken ismerkednek hölggyel illetve párral .. 29 éves magára igényes pasi
20 éves roma csaj ismerkedne
Szopok és nyelem a gecit
Sziasztok. Bi partnert, partnereket keresünk Pest-Nógrád megye határán. Lenne kedve valakinek csatlakozni?

laci0099

Tanja