Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Anyucimat keresem
Sziasztok!
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére természetesen diszkréció adott és elvárt . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére természetesen diszkréció adott és elvárt . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Fiatal lányt keresek aki szeret kézimunkázni és időnként meg tenné sportos negyvenes pasi vagyok
Most kora dun igényes fiatal v érett hölgy v pár aki kalandozna?
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Sajnos hozzank messze vagy
(Ez egy válasz Patrik125 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 10:42
Sziasztok. Csatlakoznak érettebb hölgyekhez,párokhoz. Google chat,esetleg Viber. Írjatok.
Sziasztok! Èrett nőket, anyukàkat, milfeket kènyeztetnèk! Valaki!? Ha igen, írj, privàtot! Köszönöm
Amúgy te ki is vagy?
(Ez egy válasz viragok1111 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
engem is érdeklsz
(Ez egy válasz viragok1111 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Mondom, többek között.
Üdv
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt keresek aki nyitottak lennének, egy 51 éves perverz macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!
Ez is!
(Ez egy válasz duplaelvezet1 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 08:55
2 pasi (50/53) többest kedvelő hölggyel, párral ismerkedne, Érd és kke, hely van, hétközben és napközben van szabadidőnk
Érdekel!
(Ez egy válasz vastag1 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 07:55
Fiatal lányt keresek, akár párban is lehet. A lényeg, hogy szeresse az idősebb pasikat és a vastag faszt.
2 pasi (50/53) többest kedvelő hölggyel, párral ismerkedne, Érd és kke, hely van, hétközben és napközben van szabadidőnk
Fiatal lányt keresek, akár párban is lehet. A lényeg, hogy szeresse az idősebb pasikat és a vastag faszt.

laci0099

calandor
Lucille