Eszméletlen a videó és a képek ISTENNŐ VAGY
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 10:08
Sziasztok!
Fiatal , ha lehet szűz fiukat vezetnék be a szex rejtelmeibe, én vagy párommal közösen.
Budapesti 35 éves pár vagyunk ,vagy csak vagyok ha nagyon szégyenlős lennél
Képeinket videoinkat megtaláljátok itt a gg-n. Fényképes leveleket várok ( ha lehet egész alakos,arcos és nem csak farok) az alábbi címre: cattie@vipmail.hu anyagiaktól mentesen.
Fiatal , ha lehet szűz fiukat vezetnék be a szex rejtelmeibe, én vagy párommal közösen.
Képeinket videoinkat megtaláljátok itt a gg-n. Fényképes leveleket várok ( ha lehet egész alakos,arcos és nem csak farok) az alábbi címre: cattie@vipmail.hu anyagiaktól mentesen.
Sziasztok!Sportos 195/95 18 éves fejérmegyei fiú vagyok és érettebb hölgyeket keresek minden jóra!Hellyel rendelkezem az utazás számomra nem megoldott!emailre várom a jelentkezőket képet küldök és kérek is találka előtt! ineedmature@freemail.hu
Sziasztok!
24 éves srác vagyok nálam idősebb nőkkel keresek szexkapcsolatott.
Sziasztok!
23 éves srác keres szeged környékéről 35-60éves korig hölgyeket szexkapcsolatra!
msn: justsex@citromail.hu
23 éves srác keres szeged környékéről 35-60éves korig hölgyeket szexkapcsolatra!
msn: justsex@citromail.hu
Sziasztok!
24 éves bp-i srác keres titkos kapcsolatra 25-40 év között hölgyeket bp.röl !!!
nem kamu , küldj képet , és én is küldök !!!a többit meg levélben.......
donald119@citromail.hu
24 éves bp-i srác keres titkos kapcsolatra 25-40 év között hölgyeket bp.röl !!!
nem kamu , küldj képet , és én is küldök !!!a többit meg levélben.......
donald119@citromail.hu
Sziasztok!
Budapesti, 28-35 éves, magas, csinos, jóképű fiú(k) társaságát keresem.
mail: oralia64@freemail.hu
Budapesti, 28-35 éves, magas, csinos, jóképű fiú(k) társaságát keresem.
mail: oralia64@freemail.hu
Sziasztok!
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
Sziasztok. Egerben cseboxban reggel 10 - től party. Várunk hölgyeket , urakat , párokat. Akár alkalmi párok is lehettek. Írjatok e-mailt és mindenkinek válaszolok. Korhatár nincsen csak ápolt légy , legyetek. maximum 24 főt várunk.
Akkor holnap tali !!!!
egriffi@freemail.hu
Akkor holnap tali !!!!
egriffi@freemail.hu
Képek az adatlapomon
Alkalmi szexpartnert keresek zala megyében!
Csak csajok, vagy esetleg beszállok a hölgy örömére 3diknak.
Kamusok kíméljenek!!
msn: kiveremcamba@windowslive.com
Alkalmi szexpartnert keresek zala megyében!
Csak csajok, vagy esetleg beszállok a hölgy örömére 3diknak.
Kamusok kíméljenek!!
msn: kiveremcamba@windowslive.com
Sziasztok.
Úgy látom itt kevés Hölgy hirdet de azért teszek 1 probát. Én egri 32 éves ápolt sportos ffi vagyok. Hölgyet keresek akivel sexuális vágyaimat kielégíthetném. Mindkettőnk örömére nem vagyok önző ! Csak olyat keresek aki érzelmekkel, érzéssel, tud felém fordulni. Érzelmek nélkl Nekem sem ok.
Korhatár szerintem nincsen csak ápolt, diszkrét légy ! Ezt én is biztosítani tudom.
További szép napot. E-mail : egriffi@freemail.hu
Úgy látom itt kevés Hölgy hirdet de azért teszek 1 probát. Én egri 32 éves ápolt sportos ffi vagyok. Hölgyet keresek akivel sexuális vágyaimat kielégíthetném. Mindkettőnk örömére nem vagyok önző ! Csak olyat keresek aki érzelmekkel, érzéssel, tud felém fordulni. Érzelmek nélkl Nekem sem ok.
Korhatár szerintem nincsen csak ápolt, diszkrét légy ! Ezt én is biztosítani tudom.
További szép napot. E-mail : egriffi@freemail.hu
Aug. 14-16. Kamionos talalkozo Debrecen...En ott leszek...Lesz ott valaki egy kis kikapcsolodasra es szorakozasra barmilyen teren??? Irjatok emailt. dream61@azet.sk
Üdv!
Érett hölgyet vagy párt keresek.
Valósítsuk meg egymás álmait!
35 éves fiú vagyok.
munkatom@freemail.hu
Budapest és környéke
Érett hölgyet vagy párt keresek.
Valósítsuk meg egymás álmait!
35 éves fiú vagyok.
munkatom@freemail.hu
Budapest és környéke
30-éves zalai igényes zalai srác érett hölgyeket keres alkalmi ám mégis tartós és erotikus kacsolatra!e-mail címet írj és ott megbeszéljük!
Sziasztok! 25 éves, 188 cm magas, 85 kg vagyok, a farkam 23/7 cm, borotvált. Olyan lányt, nőt keresek, aki elbírna vele! kor, alkat mellékes, csak szeresd a nagyot és a szexet! amido84@citromail.hu
Sziasztok!
Alkalmi szexpartnert keresek Berettyóújfalu és környékéről. Teljes diszkréció mellett hölgyek jelentkezését várom.
(elérhetőséged, E-mail címed???)
Sziasztok!
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Békés megyei 34 éves ffi vagyok 30-as 40-es nőket kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu

laci0099