Szabolcsi tapasztalt nőt keresek, aki betörne egy 25 éves szűz fiút!
Sziasztok!39éves ápolt,igényes pasi vagyok.Szivesen megismerkednék egy diszkrét hölggyel vagy Párral.Ha érdekellnék valakit,valakiket légyszi írjon és vegyük fel a kapcsolatot.Teló,msn,skype van.Várom válaszotokat!Üdv.!
Nőt vagy olyan párt keresek,akikhez rendszeresen mehetnék! Kb hetente!
Diszkrét hölgyet vagy párt keresek!!
Somogy!
Somogy!
Keresek egy lányt aki bevezetne egy tapasztalatlan fiút a szexbe!
Küldj privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 16. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 16. szombat 15:17

Törölt felhasználó (12425)
VIP

Keresek egy bevállalós nőt 18-90 ig
Akit kinyalhatok!!! Elmegyek kinyallak szepen lassan és eljövök
Viszonzás nem kell! CSAK Budapesten, aki komolyan gondolja írjon, rögtön válaszolok! 26 eves, normális srác vagyok, de ilyet még nem próbáltam!

Sziasztok!
30 éves budapesti férfi keres hölgyet, párt!!
30 éves budapesti férfi keres hölgyet, párt!!
Szia, - Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
69elefant@gmail.com
Hölgyet v. Párt keresek Mezőkövesd és annak 30 km-es környékén.
Elérhetőségem: maci88@gmail.hu
Elérhetőségem: maci88@gmail.hu
Szia, - Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Komárom Esztergom megyéből van ismerkedni kívánó lány/hölgy?
Keresek egy bevállalós nőt 18-90 ig
Akit kinyalhatok!!! Elmegyek kinyallak szepen lassan és eljövök
Viszonzás nem kell! CSAK Budapesten, aki komolyan gondolja írjon, rögtön válaszolok! 26 eves, normális srác vagyok, de ilyet még nem próbáltam!

Na hölgyeim! Már unnom a keresést! Valaki eltöltene velem végre egy estét? Senki nem élvezi ha taníthat?
Hello !
Tapasztalt Hölgyet keresek tanárnénis ambíciókkal Budapestről továbbképzés céljából !
Üziben megbeszélhetjük a "diák" hiányosságait.
Tapasztalt Hölgyet keresek tanárnénis ambíciókkal Budapestről továbbképzés céljából !
Üziben megbeszélhetjük a "diák" hiányosságait.
Nekem sem jött válasz….
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 12:07
Törölt felhasználó (887579)

Elvehetem en?
Szép reggelt!
Szombati napra keresenék DOMINÁNS beállítottsággal bíró hölgytagú párt. Aki élvezi a Domina szerepet, ha alázhat, használhat egy srácot, vagy esetleg csak kipróbálná. Amik szóba jöhetnek: kényszerfrancia, popsi-punci nyalatás. láb, magassarkú nyalatás, taposás, pofonok, köpés, póráz, nyakörv, fenekelés, felcsatolható vagy vibrátor, mások előtt alázás, ilyen klubok látogatása, pisi. Bp-i 28 éves srác vagyok, képek az adatlapomon vannak. subsrac85@gmail.com
Szombati napra keresenék DOMINÁNS beállítottsággal bíró hölgytagú párt. Aki élvezi a Domina szerepet, ha alázhat, használhat egy srácot, vagy esetleg csak kipróbálná. Amik szóba jöhetnek: kényszerfrancia, popsi-punci nyalatás. láb, magassarkú nyalatás, taposás, pofonok, köpés, póráz, nyakörv, fenekelés, felcsatolható vagy vibrátor, mások előtt alázás, ilyen klubok látogatása, pisi. Bp-i 28 éves srác vagyok, képek az adatlapomon vannak. subsrac85@gmail.com
Fiatal budapesti fiúként keresek érett nőt szexkapcsolatra.
Sziasztooooooook!
Holnap esti hancúrozáshoz keresünk lányt lány örömére, fiút fiú örömére, Nyíregyháza és környékéről egy fergeteges hancúrra! Életkor nem feltétel, ápoltság,egészség,diszkréció viszont alapfeltétel! Nem levelezni szeretnénk!! Belső üzit írj! Akár ma este!! csusi@citromail.hu

Holnap esti hancúrozáshoz keresünk lányt lány örömére, fiút fiú örömére, Nyíregyháza és környékéről egy fergeteges hancúrra! Életkor nem feltétel, ápoltság,egészség,diszkréció viszont alapfeltétel! Nem levelezni szeretnénk!! Belső üzit írj! Akár ma este!! csusi@citromail.hu
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P skype: gerike19900816
Ma este szívesen meglátogatnék és kényeztetnék idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját Budapesten. Én helyes 25 éves srác (18/5 cm). Írj privatban.