Sziasztok!
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
23 éves siófoki srác ismerkedne lánnyal, hölggyel. Többit priviben.
cam masztiznék v kukkolnék hölgyet ahogy masztizik! írj üzit!! kor és kinézet nem számít!
ma könyen adom magam győrben szép hülgyeknek

Kölcsönadom a feleségem szombaton,(30-án)!Persze továbbra is korrekt feltételekkel!
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
hölgyeim? valaki Tokaj-Rakamaz környékén egy kis kocsikázásra?

Hölgyet keresek, normális szeretkezésekhez, Vágyaink kiéléséhez, hosszabb távon rendszeres kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
39 éves budapesti férfi keres egy kedves érett hölgyet.
Olyan 35-40 es vékonyabb nőt szeretnék aki élvezné ha hátrakötöm a kezét! És keményen leszopatom magam vele! Kitöltöm a száját a vastag farkammal és bele és lövöm a teljes tárat

lányokat érett hölgyet keresek közös nyalakodásra,akár passzív részvétellel
Szaisztok, lányokat keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
csajok most webcam sex? van camom is meg mikrofon hozzá skype: gerike19900816 várlak titeket csajok
Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet, vagy párt keresek
Diszkrét hölgyet, vagy párt keresek
borsod m, szerencs környéke, v nyíregyháza?
35-40 közti nő?
pepesto-ék vagyunk és férfit keresünk harmadiknak Miskolc és környékén
Szolnoki vagy Pest megyei nőt keresek,Jelentkezz Skype : cam4sexboy
Sportos, 30 éves, nagyméretű srác keresi elhanygolt hölgypartnerét. Akár napközben is...
20 éves izmos srác keres partnert vácról

Ezen a szép vasárnapon!!! Ki ülne bele egy érintetlen fiú farkába? Lehetsz 40 körül is, ha normális vagy és van ehezz kedved!