Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! csók
kár, hogy ez van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 10:29

Törölt felhasználó (901479)

Kár, hogy Borsodi vagy

Valaki Komárom-Esztergom megyéből?
Nőket és párokat keresek többes élvezetekhez, Budapesten.
Igényes 36-éves független férfi vagyok, idősebb hölgy játékszere lennék akár hosszútávon.
177/100/39 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Érett hölgyet keresnék tartós kapcsolatra! Tisztelet és diszkréció maximális!
Kár, hogy Borsodi vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 17. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 17. hétfő 08:46

Törölt felhasználó (907354)

Kár, hogy Szolnoki vagy.... :-(

Kár, hogy Szolnoki vagy.... :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 12. szerda 14:24

Törölt felhasználó (840138)

Érett, szexéhes hölgyet keresek!
Sziasztok!
Pesten élő srác keres nőt vagy párt.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs, alkat pedig nem akadály
Képet találtok
26 éves 183 cm, 88 kg tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Képet találtok
26 éves 183 cm, 88 kg tetoválásokkal rendelkező srác vagyok. írjatok privátot ha érdekel!
Sziasztok !
Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !
Hölgy illetve párok mellé beszállni hetero ,intim-szőrtelen fiú vagyok de egyben erőteljes és szexualitás téren elég bevállalós illetve az új dolgoktól nem el zárkózó amit még nem próbáltam volna ! ! Írjatok bátran ! Kép ha kell küldök !

24éves srác 30+os nővel ismerkedne,szexelne!írjatok
Sziasztok!
Képet találtok
Képet találtok
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz írni szívesen fel megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! írjatok nyugodtan skyp-om: gerike19900816 vagy írj üzenetet válaszolok miskolci vagyok
Ország bármely részén hölgyekkel ismerkednék!!! 18-50!!!
adamadam1988@freemail.hu
adamadam1988@freemail.hu
Bocsi Alma, nem választ akartam! Véletlen volt!
Sziasztok!
Képet találtok
Képet találtok
Érett, szexéhes hölgyet keresek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 12. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 12. szerda 14:15
Törölt felhasználó (890770)

Fiatal fiút keresünk ma estére nagyon csinos párom szoptatásához zalaegerszeg körzetéből