Aktuális még?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 03. 28. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 28. péntek 16:49

50 es nejem dugatnam fiatal nagy vastag farku fiukkal ? irj bayrann !
Érett hölgyet keresek ma délutánra!
Két 28 éves eléggé potens hetero srác keres vasárnap estére 1 vagy két hölgyet 50 éves korig többórás szexcsatához. Hely, kocsi van. Akit érdekel kérem privátban írjon üzenetet.
A & J
A & J
Hali! Miskolci vagyok és .Kellemes időtöltésre keresnék egy belevaló csajt,hölgyet esetleg egy diszkrét párt.Ha benne lennétek egy akár egész éjszakás kalandozásba dobjatok egy űzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!!!Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!!! utazás nem akadály!! skypon is elértek gerike19900816
Hölgyet v párt keresek! 50-es hölgy előny!

50 es nejem dugatnam fiatal nagy vastag farku fiukkal ? irj bayrann !
Mára keresek programot Pest dél-keleti részén!
Keresem azt az érett, igényes hölgyet (akár hosszú távra is), aki szereti az érzéki együttléteket és a kényeztetést.
Privátban a többit
Privátban a többit

Esetleg igényes férfi holnap délelőttre egy miskolci párnak lenne itt?
Részletek priviben
Részletek priviben
Idősebb Hölgyet keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatra Kaposvár, Barcs, Marcali, Nagykanizsa környékéről. Leveleket privibe várok tel szám csere és ismerjük meg egymást .
Nagyon régóta álmodozom már hogy ismét együtt lehessek egy nálam tapasztaltabb hölggyel. 30-40 éves, ápolt, csinos érett nőt keresek, akit szintén foglalkoztat a téma, és nyitott lenne nála fiatalabbal együtt lenni!
Város: Kecskemét és Budapest
Privátban többi
Város: Kecskemét és Budapest
Privátban többi
Idősebb hölgyeket kényeztetnék

sziasztok szeretőmet keresem egy időseb nő személyében ceglédről vagy környékéröl (max 60 év) testalkat nem számít csak legyél igényes és imádd a szexet ha te vagy akit keresek irj ünenetet

Szaisztok!
Olyan igényes, érett hölgyet keresek (akár hosszú távra is) aki szereti az odaadó, kényeztető szexet. 26 éves, budapesti fiú vagyok, többit privátban.
Olyan igényes, érett hölgyet keresek (akár hosszú távra is) aki szereti az odaadó, kényeztető szexet. 26 éves, budapesti fiú vagyok, többit privátban.
Székesfehérvári lányt lányokat érett hölgyet hölgyeket barátnőket keresek akár aki akik kíváncsiak cfnm femdom téma ,masztira ,kézimunkára ,orál ,szex. Írjatok krisz180@citromail.hu vagy Skype: krisz20cm
Hétvégén érett hölgy társaságát élvezném, 26 éves budapesti srác vagyok, többit privátban.
Tata és környékén (30 km) lenne lány hölgy, asszony, anyuka esetleg pár akit érdekelne egy 26 éves srác??? Privit irj nyugodtan
sziasztok valaki baranya megyéből
Imàdom az idõsebb nõket!!! És nem ok szàlyhõs.Északkelet.irjatok,és bebizonyìtom.pusz
Tata és környékén (30 km) lenne lány hölgy, asszony esetleg pár akit érdekelne egy 26 éves srác??? Privit irj nyugodtan