21 eves fiu ismerkedne fiatal párokkal,lányokkal..minden joban benne vagyok..akár bi dolgokba is..
25éves vecsési pár ismerkedne idős 50 feletti párokkal. Perverz dolgokra is nyitottak vagyunk.
szivesen nyalogatnék egy jo éret puncit akár egy szenvedélyes időseb hölgyét is ha valakinek kedve lenne hozzá hivj és indulok 06204169343
Van itt olyan lány / nő,akit érdekelne egy 23 éves, nem túl tapasztalt, kissé félénk fiú?
Vannak fent képeim, a társkeresős adatlapomon pedig több infó is van rólam
Vannak fent képeim, a társkeresős adatlapomon pedig több infó is van rólam

Sziasztok!
Holnap estére szívesen meglátogatnék egy idősebb hölgyet. Privátban képet is küldök, én 25 éves budapesti srác.
Holnap estére szívesen meglátogatnék egy idősebb hölgyet. Privátban képet is küldök, én 25 éves budapesti srác.
Sziasztok!
Érettebb korosztályból keresgetnék akiknek tetszik ha fiatalabb partnerrel hozza össze őket a sors. Lány vagy pár jelentkezését várom hosszas együttlétekre. Nyitott, szexben tapasztalt, többesben kezdő vagyok. Hely kell, alkalmi, vagy (inkább) hosszú távra
Érettebb korosztályból keresgetnék akiknek tetszik ha fiatalabb partnerrel hozza össze őket a sors. Lány vagy pár jelentkezését várom hosszas együttlétekre. Nyitott, szexben tapasztalt, többesben kezdő vagyok. Hely kell, alkalmi, vagy (inkább) hosszú távra
Budapesti hölgyet vagy párt keresek Vasárnap d.u-ra.
Várom valós hölgyek, párok leveleit priviben!
Várom valós hölgyek, párok leveleit priviben!
Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.
Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.

Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
budapesten ismerkednék, magányos lányokkal/hölgyekkel
kadam8809@gmail.com
kadam8809@gmail.com
Van itt olyan Pécs közeli, lány vagy nő aki segítene kicsit "csiszolni" a szexuális tudásomon? Ha van valami perverz dolog amit kipróbálnál, de nincs kivel, akkor írd meg nekem mi az, és ha nekem is tetszik akkor velem, vagy rajtam kipróbálhatod.
Írhatsz nekem itt is, vagy a regisztralo.008@gmail.com címen is.

Írhatsz nekem itt is, vagy a regisztralo.008@gmail.com címen is.
25 éves pár keres 50 feletti nőket, párokat, esetleg IGAZI perverz férfiakat.
Imádom az idősebb nőket

Két budapesti rendkívül potens pasi keres ma estére hölgyet,hölgyeket 18-50 éves korig egy kis husvéti "locsolkodáshoz"
. Akit érdekel, kérem privát üzenetben jelentkezzzen. Köszönjük
Attila & Jocó

Attila & Jocó

23 éves fiú érett dominát keres kecskeméten!alkat nem számít!
21 éves Magas sportos fiú vagyok,(193cm87kg) 40-50 közötti igényes hölgyet keresek alkalmi, vagy hosszabbtávú eggyütlétre A 2. kerületben lakom, van hely is. Illetve Budapest környékén szívesen mozgok e-mail: tatubalint@indamail.hu
Mára valami kis szórakozás Maglód,Ecser,Gyömrő, Pécel esetleg a 17.ker környékén? Én fiatal magas vékony ápolt srác vagyok
Fiút ma estére! hely van, 7o 354-7235
Szia!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Kifejezetten jóképű sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel.
Hölgyet keresek -lehetőleg hosszabb távra - napközbeni diszkrét talikra, nem függetlent is! Esetleg némi anyagi támogatás megoldható. Belső üzeneteket várok!
Sziasztok!
Igényes, ápolt, borotvált 26 éves pesten elő srác vagyok, keresek nőt vagy párt, kis kellemes időtöltéshez!
Kor min. 18., felső korhatár nincs. Alkat nem akadály, de képcserét alkalmazzunk, én is tudok küldeni, intim képet pedig találtok itt! 183 cm magas vagyok, 88 kg, rövid haj.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni, privátra fel!
Igényes, ápolt, borotvált 26 éves pesten elő srác vagyok, keresek nőt vagy párt, kis kellemes időtöltéshez!

Kor min. 18., felső korhatár nincs. Alkat nem akadály, de képcserét alkalmazzunk, én is tudok küldeni, intim képet pedig találtok itt! 183 cm magas vagyok, 88 kg, rövid haj.
Ha van kedved/kedvetek ismerkedni, privátra fel!

Siófoki 24 éves helyes srác vagyok, ismerkednék lányokkal/hölgyekkel. Imádok kényeztetni.