Sziasztok Kedves Partnerkeresők!
Újra neki futok a tegnapi kudarc után, keresem ma estére a megfelelő partnert,akik tegnap felültettek kérem azok ne jelentkezzenek.
Autóval rendelkező,kellemes intim méretű pasit keresek aki szereti a telt idomokat.Címet csak kép és telefonon beszélgetés után adunk.Este 10-re kéne jönni,párom aktív résztvevője a többesnek.
Tegnap este pár fiút visszautasítottam nekik már jeleztem ők előnyt élveznek.
Privát üzit várok igyekszem mindenkinek válaszolni aki aktuális lehet és az adatlapunkon lévő feltételeknek megfelel.
Ha lehet képed a farkadról legyen.
Üdv mindenkinek Emma
Újra neki futok a tegnapi kudarc után, keresem ma estére a megfelelő partnert,akik tegnap felültettek kérem azok ne jelentkezzenek.
Autóval rendelkező,kellemes intim méretű pasit keresek aki szereti a telt idomokat.Címet csak kép és telefonon beszélgetés után adunk.Este 10-re kéne jönni,párom aktív résztvevője a többesnek.
Tegnap este pár fiút visszautasítottam nekik már jeleztem ők előnyt élveznek.
Privát üzit várok igyekszem mindenkinek válaszolni aki aktuális lehet és az adatlapunkon lévő feltételeknek megfelel.
Ha lehet képed a farkadról legyen.
Üdv mindenkinek Emma
Sziasztok! Mindenben kezdő 23 éves fiú vagyok aki szeretné, hogy bevezessék a dolgokba
kép csak mailben, viszont képpel
Üdv mindenkinek puszi
nhse@citromail.hu

nhse@citromail.hu
Ma estére keresünk,autóval rendelkező kellemes mérettel rendelkező fiút.
vékony,szőrtelen fiúcskát keresünk,anyuci megfarkalására.
fotód legyen!
fotód legyen!
Püspökladány és környékéről ismerkednék hölggyel!
Tartós kapcsolatot keresek! Kulturált találkahely (saját lakás) megoldott! Diszkréció adott, és elvárt!
Ha van hölgy aki a környéken lakik, és van kedve, üzenjen!
Tartós kapcsolatot keresek! Kulturált találkahely (saját lakás) megoldott! Diszkréció adott, és elvárt!

Van itt olyan hölgy aki szeretné ha fiatalabb pasi (28) kényeztetné Cegléden?helyem van..
Privát üzit várok
Privát üzit várok
Sziasztok!
Van itt olyan 40 feletti hölgy aki szeretné ha fiatalabb pasi kényeztetné ma este?
Budapesten vagy környékén szívesen csatlakoznék ilyen hölgyhöz. Utazni ésszerű távolságon belül tudok. Privát üzit várok
Van itt olyan 40 feletti hölgy aki szeretné ha fiatalabb pasi kényeztetné ma este?

Budapesten vagy környékén szívesen csatlakoznék ilyen hölgyhöz. Utazni ésszerű távolságon belül tudok. Privát üzit várok

Sziasztok! 21 éves veszprémi srác vagyok, és szexpartnert keresek egy érett hölgy személyében...
Remélem akadnak itt Veszprémből olyan hölgyek, akik szeretik a friss húst
Várom üzeneteiteket!
erma1818@citromail.hu

Vonzó, Nagyon csinos, szép arcú 36/170/54 feleség keresi valóban jóképű, valóban izmos, magas, intelligens, értelmes fiú társaságát közös huncutkodásra.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek, kérlek csak akkor írj, ha valóban illenek Rád a fentiek.
Köszönöm.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek, kérlek csak akkor írj, ha valóban illenek Rád a fentiek.
Köszönöm.
Sziasztok estére keresek lányt esetleg párt szexre helyem van !! Irjatok puszi
36/170/54 nagyon csinos, szexis feleség, valóban szép, izgató lábakkal keres láberotikát kedvelő, vagy azt megismerni akaró fiatal, izmos, magas, jóképű fiút egymás kényeztetésére. Férjem tudtával, de nélküle akár.
Részletes bemutatkozó levelet várok, lehetőleg még tapasztalatlan, nem "mindenkinek irogató", Valóban Intelligens! fiú személyében.
Pest megye
Részletes bemutatkozó levelet várok, lehetőleg még tapasztalatlan, nem "mindenkinek irogató", Valóban Intelligens! fiú személyében.
Pest megye
50-60 év közötti normál testalkatú budapesti hölgyet keresek testi-lelki barátnőnek.
Sajnos búvóhelyem nincs. :-(
Sajnos búvóhelyem nincs. :-(
sziasztok
egy 21/25 éves párhoz enne pasi aki csatlakozna .. kipróbálnánk úgy a3 ast , hogy a vendégünk anyagilag is hozzájárulna az estéhez :P kis plusz izgalom .. párom csinos ,szőke, 163cm 42kiló .. picic cic ,forámás fenék ! szereti popoba
szeret szopizni smile eger környékén vagyunk elérhetőek! További infó priviben

Sziasztok! Hajdú bihari 40-es diszkrét,ápolt,és intelligens pasi vagyok, kellemes mérettel, párhoz csatlakoznék házibarátként, akár hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok. Írjatok, kérdezzetek nyugodtan.

38éves fiatal nagy méretű potens helyes srác idősebb hölgyet kényeztetne 0630 686 13 95 vagy jerikolaszlo@citromail.hu Veszprém megye fejér megye
Püspökladány és környékéről ismerkednék, telt testalkatú, lehetőleg idősebb hölggyel!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!

Sziasztok!35-50 közötti hölgyeket kényeztetnék! Hajdú-Bihar Megyében, jó megjelenésű igényes pasi vagyok!
Bács Kiskun és Csongrád megyében hölgyet vagy párt keresek 45-ig közös élvezetekhez! Igényes fiatal pasi vagyok! Utazni tudok
Szept 6-án Szexbuli,várunk Párokat,Hölgyeket,Urakat,Urak max 40 év min 17 cm méret) Szekszárd
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban.
heteroo85@gmail.com
heteroo85@gmail.com