Sziasztok! Gondoltam teszek egy próbát és írok ide, MILF-et keresek...

Keszthely környékén ,40 feletti hölgyet kényeztetnék.
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Fiatal,igényes pasi kukkolhat egy igazi belevaló,dögös ribancot..
Szimpátia esetén szeres nyalni
..
részleteket üzenetben
Fiatal,igényes pasi kukkolhat egy igazi belevaló,dögös ribancot..
Szimpátia esetén szeres nyalni

részleteket üzenetben
Sziasztok!
Érett nőt (vagy pár női tagját) nyalnék Budapesten vagy környékén.
Érett nőt (vagy pár női tagját) nyalnék Budapesten vagy környékén.
Sziasztok péntek estére keresünk fital fiut vagy párt 4-5 felállásra mi 2fiu 1 lány vagyunk.Budapest és környékéről!
Fiuk HETERÓ alapon
Fiuk HETERÓ alapon
Sziasztok péntek estére keresünk fital fiut vagy párt 4-5 felállásra mi 2fiu 1 lány vagyunk.Budapest és környékéről!

Sziasztok!
Értelmes,komoly fiút keresünk,hármas,többes kalandjainkhoz.
Dec 11-dikére keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon Dabas, Ócsa környékéről. De budapest déli széle is szóba jöhet.. Belső levelet írjatok. Képeim vannak.
Napközbeni találkákra keresek hölgyeket-párokat (bi kizárt) Budapesten vagy környékén.
34/195/95kg,sportos jóképű pasi vagyok jó mérettel..
34/195/95kg,sportos jóképű pasi vagyok jó mérettel..
30 as pasiként 40-50 es hölgyet keresek minden jóra. Dunántúl.
Sziasztok!
Sziasztok! Mi pár vagyunk és a hölgy örömére keresünk harmadiknak, izgalmas, aktív jó farokkal rendelkező pasit.
Ha benne lennél írj nekünk!!!
Ha benne lennél írj nekünk!!!
Sziasztok!
Holnap délutántól reggelig Csabán leszek.Keresnék egy szimpatikus Lányt,Hölgyet,esetleg Párt akikkel kellemesen eltölthetnénk a holnap estét.Semmi jónak nem vagyok elrontója!Ha érdekelne a dolog légyszi írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.Várom a jelentkezőket!!!
Holnap délutántól reggelig Csabán leszek.Keresnék egy szimpatikus Lányt,Hölgyet,esetleg Párt akikkel kellemesen eltölthetnénk a holnap estét.Semmi jónak nem vagyok elrontója!Ha érdekelne a dolog légyszi írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.Várom a jelentkezőket!!!

Csak neked!Írj légyszíves valamit.Ha érdekel még a téma!
(Ez egy válasz Csak neked üzenetére (2014. 11. 23. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok péntek estére keresünk 1-2 srácot 19-25 év között aki beszállna 3 nak a lány örömére Bp és környékén mi csak utazni tudunk tehát hellyel rendelkezzél.
Keresek idősebb Hölgyet vagy (KEZDŐ) párt Nógrád vagy Heves megyében. Kedves, normális ápolt pasi vagyok átlagos testalkattal.
Pár kép rólam.
Pár kép rólam.
Helló! Keresek Borsod megyéből 40-50 közti hölgyet, anyagiaktól mentes sex kapcsolatra! Írj és megbeszéljük!

Sziasztok!Idősebb hölgyet keresek Csongrád megyéből.Én 32éves srác vagyok!
Sziasztok!
23 éves, nem túl sok tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és kíváncsisággal rendelkező, kissé félénk fiúként szívesen ismerkednék tőlem idősebb, tapasztalt, és türelmes lányokkal, hölgyekkel Budapestről.
Van pár sorozatom az oldalon, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan, válaszolok
23 éves, nem túl sok tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel és kíváncsisággal rendelkező, kissé félénk fiúként szívesen ismerkednék tőlem idősebb, tapasztalt, és türelmes lányokkal, hölgyekkel Budapestről.
Van pár sorozatom az oldalon, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan, válaszolok