Ma estére keresünk nagy mérettel rendelkező pasit,képet szeretnék látni a farkadról,utána arcéket is
)

Sziasztok!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
Képet én is tudok küldeni.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
Nőt vagy párt keresnék közös kikapcsolódáshoz! Kor minimum 18, felső határ nincs. Alkat nem szempont, közös képcsere után úgyis tudjuk megvan e a szimpátia.
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok.
Nem egyedül lakom az albiban így helyem sajnos nincs, de pesten belül bárhova tudok menni.
Írjatok privátot!
ma esti programhoz keres 30 as pár párt vagy nagyméretű pasit legyen lakásod és légy ápolt,fényképes bemutatkozó levélre válaszolunk,bp.email
Sziasztok. Egy budapesti 25 éves tapasztalt sportos srác keresi idősebb 30-55 éves hölgyek társaságát. Természetesen a hölgy örömére.

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Én csak 3x beszéltem meg velük találkozót.. egyszer sem jöttek el
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 18:45

Törölt felhasználó (7967)

Kamusgeci

Kamusgeci
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 20. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 17:46

Törölt felhasználó (892784)

Sziasztok!
Jokepu, diszkret, nagyfarku pasit keresunk cufkold jatekhoz!
Udv.
Udv.
Sziasztok!
Udv.
Udv.
Fiatal srácként keresek érett nőt, feleséget minden jóra.......
Sziasztok péntek vagy szombat este csatlakoznék párhoz vagy szoló hölgyhöz Pesten
27 vagyok kép privátban vagy e-mailben 169 magas 67 kg jó fej srác vagyok ; ) írj

egy veszprémi idős nőt keresek mert még nem voltam idősebb nővel 29-39 éves korig keresek egy hölgyet aki meg mutatná milyen egy ilyen csaj a sex terén és mutatna egy két trükköt
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Sziasztok, ma estére keresek társaságot magam mellé. Főként Budapesten keresek de akár utazok is Szívesen csatlakoznék párhoz is 3. nak hetero vagy bi alapon (max 50 ev) És szivesen kényeztetnék szeximádó hölgyeket is (max 50 év).
22 éves vagyok, nagy intim mérettel és jó álló képességgel, több infó az adatlapomon, nálam nincsenek tabuk, mindenben benne vagyok ésszerű határokon belül persze
22 éves vagyok, nagy intim mérettel és jó álló képességgel, több infó az adatlapomon, nálam nincsenek tabuk, mindenben benne vagyok ésszerű határokon belül persze
Sziasztok! 22 éves budapesti srác (185/85) vagyok, érettebb hölgyet keresek kikapcsolódáshoz. Hölgyek ha van kedvetek egy fiatal pasi társaságát élvezni jelentkezzetek, főleg Budapest környékéről várom a jelentkezőket, de ha megvan a szimpátia akár távolabbra is tudok utazni. Várom az érdeklődőket! Puszi!
Sziasztok!
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Írjatok privátot!
27 éves, 183 cm magas, rövid hajú, tetovált pasi vagyok. Átlagos mérettel, erről kamuzni nem fogok.
Írjatok privátot!
Sziasztok!
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
Zalai 36 éves srác meglesne párokat szex, lányokat/hölgyeket maszti közben. De sok minden egyébre is nyitott vagyok. (Zala, Somogy, Vas és Veszprém megye)
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Nagyobb intimmel rendelkező (18/5,9), Szegedi, intelligens, sportos, helyes, igényes 24 éves srác csatlakozna párokhoz a hölgy örömére, illetve hölgyekhez.189/90, barna haj ,- szem.írj, ha érdekellek, keress meg!
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok!
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu