Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök

20 éves öcsémnek szeretném meglepetésként egy kedves érett 40-es nőt...aki kedveli a fiatal izmos fiúkat!
Kedves hölgyek lány szerepet kedvelve perverz vágyakkal bdsm érdeklődéssel is felruházva is test karbantartást keresek szívesen lennék kitartott

sziasztok ma estére keresek egy belevaló csajt aki benne lenne egy esti kis kalandban velem esetleg egy kis anyagi dolog is cserébe egy éjszakáért
Sziasztok!
Hölgyet keresnék harmadiknak aki elfogadja biszex haveromat és eljátszana velünk .
Kor,testalkat nemszámit.Igényesség és ápoltság adott és elvárt.
Én 23 éves rendes megbízható mindenre nyitott fiú vagyok.
Keress itt vagy emailon:szexyboy23@gmail.hu
Hölgyet keresnék harmadiknak aki elfogadja biszex haveromat és eljátszana velünk .
Kor,testalkat nemszámit.Igényesség és ápoltság adott és elvárt.
Én 23 éves rendes megbízható mindenre nyitott fiú vagyok.
Keress itt vagy emailon:szexyboy23@gmail.hu
Érett hölgyet keresek kamerán huncutkodni ! 25 vagyok!
Sziasztok vasárnapi kényeztetésre keresek holgyet 18-50 éves hölgyek nyugodtan írjanak , 24 éves fiatal megbízható bármire kapható fiú vagyok !
Idösebb nött kenyeztetnek
24 eves extrem kinezetu tetovalt fultagitos ingeligens sportos magas nagy intim meretu ferfi kalandozna csak ma este mindent.meghallgatok nem banod sohase foleg ha mocskos vagy nők elonyben
elerhetoseg: hagyiska@hotmail.com koszi
elerhetoseg: hagyiska@hotmail.com koszi
Hello,en 24 eves apolt helyes es sarmos ferfi vagyok.A farkam eleg nagy.Nem riadok vissza az extrem szextol sem.Akit erdeklek irjon privatban,kuldok kepet emailban.
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Üdv Mindenkinek!!!!Hétvégére keresek Budapesti,vagy Pesthez közeli hölgyet,párt...
Szeretem a telt formákat,hetero vagyok.
Szeretem a telt formákat,hetero vagyok.
Irtunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 15. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 15. péntek 20:13
Törölt felhasználó (766291)

sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Sziasztok! 21 éves srác vagyok és nálam idősebb (min. 30 feletti) hölgyek társaságát keresném.
Hétvégére keresek lányt vagy párt , 26 éves igényes srác vagyok , utazni tudok helyem van , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon , ide várom az üziket , departed1988@indamail.hu
Érett párral v. nővel ismerkednék! Cam??? Skype? Címem: sonique29
Sziasztok! Szerdán BP-en leszek, meglátogatnék egy elhanyagolt hölgyet. 25 éves pasi vagyok.
Fiatal tapasztalatlan srác keresne hölgyet!