sziasztok fiatal holgyel ismerkednék aki ugy érzi hogy othon nem kapja meg azt amire vágyik irjon itt vagy kadarattila @gmail.hu cimre én 167 magas 69 kg sportos kinézetü srác vagyok a diszkrécio adott és elvárt.csak Budapestiek.
sziasztok, én egy 22 éves pesti srác vagyok kérlek nézzétek meg a képeimet és ha szimpatikus vagyok akkor szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak szimplán hetero alapon smile
Vagy solo nőt kényeztetnék smile
Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni smile
azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele smile
szeretem a lágy,gyengéd szexet úgy mint a dúrva és vad eggyüttlétet is, nemigazán van nálam tabu és szivesen kipróbálok mindent amire lehetőség van.
Vagy solo nőt kényeztetnék smile
Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni smile
azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele smile
szeretem a lágy,gyengéd szexet úgy mint a dúrva és vad eggyüttlétet is, nemigazán van nálam tabu és szivesen kipróbálok mindent amire lehetőség van.
23 éves srácként keresem partneremet Heves megyében vagy környékén.
Sziasztok!
Péntek illetve szombat estere keresem fiatal vagy idősebb páromat!
Pusziiii!
f.
Péntek illetve szombat estere keresem fiatal vagy idősebb páromat!
Pusziiii!
f.
Bp-Pest megye környékéről valaki?
Maganyos elhanyagolt nok unalmas hetkoznapjait szivesen kellemesebbe tennem irj es nem banod meg
Idosebb de vonzo not szopatnek autoban. Nagyon keves a szabadidom, anyagiaktol mentesen elsosorban, de ha csak ugy mukodne akkor nemi anyagi tamogatast is adnek. Uzenetben itt az oldalon, vagy pedig a heteroo85@gmail.com kepet mindenkepp kerek es kuldok is.
Sziasztok!Hölgyhöz párhoz csatlakoznék..

Szia... Hmmmm kár hogy zala...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 18:51
Törölt felhasználó (890770)

Sziasztok! Zalából vagy a közeléből szeretnék meg ismerni egy helyes fiatal fiút. Elsősorban hármashoz keresem de ha elég szimpi vagy minden meg oldható
40-es ápolt igényes nagy cicis nő vagyok.

Sziasztok! Zalából vagy a közeléből szeretnék meg ismerni egy helyes fiatal fiút. Elsősorban hármashoz keresem de ha elég szimpi vagy minden meg oldható

Helló!
Fiatal nagy és keményfarkú budapesti pasi vagyok, és szexelni, élvezni szeretnék még MA!! anál, orál, gyengéd, perverz, fiúval, lánnyal, párral többesben... Ma este mindent bevállalok! Írjatok!!!
Fiatal nagy és keményfarkú budapesti pasi vagyok, és szexelni, élvezni szeretnék még MA!! anál, orál, gyengéd, perverz, fiúval, lánnyal, párral többesben... Ma este mindent bevállalok! Írjatok!!!
Sziasztok! Van esetleg ma este ráérő hölgy/pár aki szeretne egy kellemes estét eltölteni Budapesten?

Sziasztok! Budapesti 23 éves izmos alkatú srác keresi kellemes időtöltésre hölgy társaságát!
27 éves srác vagyok. Budapesten idősebb hölgyeket kényeztetnék
Érett hölggyel ismerkednék...skype??? címem: sonique29
Szép jó reggelt hölgyeim
Valakinek lenne kedve beszélgetni?!

Valakinek lenne kedve beszélgetni?!
Hölgyet keresek aki orálisan kényeztetne, anyagilag támogatnám!! Kocsiba is megfelel, ma du.
Akár pár tagja is lehet.Párnál a bi is érdekel
nyeletke@gmail.com
Akár pár tagja is lehet.Párnál a bi is érdekel
nyeletke@gmail.com
Párhoz vagy egy hölgyhöz csatlakoznék Bp wink
Budapesten idősebb hölgyet kényeztetnék. 27 éves vagyok.
Sziasztok!
21 éves sportos alkatú,mindenre nyitott , egyetemista fiú vagyok. Idősebb nőt vagy párt keresek Budapestről a hétvégére!
21 éves sportos alkatú,mindenre nyitott , egyetemista fiú vagyok. Idősebb nőt vagy párt keresek Budapestről a hétvégére!