Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig február 11-14 között megyünk Sopronba. Ha gondoljátok Írjatok.
Pár hoz csatlakoznek 35 vagyok! Csak hetero alapon!.Biharkeresztes.Berettyoujfalu. Debrecen de egesz Hajdubihar:utazni tudok . Diszkrecio adot es elvart leveleket privatban!Üdv nektek!!!
Keresem azt a hölgyet vagy párt, akivel kellemesen eltudjuk tölteni időnket. Szigorúan hetero alapon, hölgy kényeztetése a cél.Hellyel sajnos nem tudok szolgálni, de utazni szívesen utazok, ha szimpatikus a dolog. Átlagos, mackós pasi vagyok, várom az üzeneteket.
További erotikával fűtött szép napot!
További erotikával fűtött szép napot!
Sziasztok .
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék. Alkat mellékes
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék. Alkat mellékes
Sziasztok!Hölggyel ismerkednék vagy egy (F_L)pároshoz csatlakoznék..Bp.ti átlagos szolid srác

Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig február 11-14 között megyünk Sopronba. Ha gondoljátok Írjatok.
Sziasztok! a héten valaki találkozna? 24 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok Jászberényből, párral vagy nővel ismerkednék, kor nem számít, privibe írjatok, köszi

Sziasztok!Hölggyel ismerkednék vagy egy (F_L)pároshoz csatlakoznék..Bp.ti átlagos szolid srác
Sziasztok ! Most Szombat este szívesen csatlakoznék egy párhoz smile A hely nem megoldott sajnos viszont az utazás nem gond ! Szép napot mindenkinek smile
Sziasztok!Irtam privire!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 18. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal,valóban ismerkedni vágyó,Somogy megyei fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,komolytalanok,levelezgetők kíméljenek.
Fiatal,valóban ismerkedni vágyó,Somogy megyei fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,komolytalanok,levelezgetők kíméljenek.
de sajnálom, hogy nem Debreceniek vagytok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 18. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Sziasztok!
22 vagyok Nógrád megyéből szívesen kényeztetnék érett hölgyet
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,két barát is jelentkezhet.
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére,két barát is jelentkezhet.
Hölgek parok be szalnek irj
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Sziasztok .
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék
50 feletti hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Sziasztok! Fehérvári vagy környéki lány vagy pár van itt,akit érdekelne egy 33 éves pasi és 20 cmes farka?
Ma este valaki sex?28 eves helyes szep farku pasi vagyok.utazni tudok hetero alapon holgyek oromere