Pár hoz csatlakoznek 35 vagyok! Csak hetero alapon!.Biharkeresztes.Berettyoujfalu. Debrecen de egesz Hajdubihar:utazni tudok . Diszkrecio adot es elvart leveleket privatban!Üdv nektek!!!
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig február 11-14 között megyünk Sopronba. Ha gondoljátok Írjatok.
Erethölgyel szexelnek
Sziasztok. Régi vágyam egy idősebb nővel lefeküdni. Én fiatal, magas budapesti fiú vagyok. Privátban részletesebben is írnék magamról illetve képet is küldenék. Írjatok
Ricsi

Ricsi
20 éves egyetemista srác vagyok. Olyan lányt vagy hölgyet keresek (lehetőleg Pest megyéből), akinek van valamilyen különleges vágya/fantáziája, amit még nem tudott kiélni senkivel. Persze ha csak egy együttlétre vágysz, arra is nyitott vagyok
Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu

Ezen az email címen el tudsz érni: ever.lasting@freemail.hu
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytagunk örömére,kényeztetésére.
Sziasztok!
Csinos, Nőies bevállalós Hölgyet keresünk Bük,Sárvár környékéről! 20-45-ig!
!0-es pár vagyunk!
!0-es pár vagyunk!
Sziasztok!
40-es pár vagyunk!
40-es pár vagyunk!
én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 21. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 21. csütörtök 07:52

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Sziasztok.34 éves pasi vagyok, Hölgyet vagy párt keresek ma estére Veszprém és környékéről . Email: vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! siófoki vagyok, és szívesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 21. csütörtök 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 21. csütörtök 07:52
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Szolnokon kinek lenne kedve egy kis mòkához? Várom a jelenkezőket

Sziasztok, 23 éves dunaújvárosi srác szívesen találkozna fejér megyei hölgyekkel, szinmpátia esetén akár párokhoz is csatlakoznék.
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Érett högyet kényeztetnék Bp-en!. Hölgyeim irjanak privátba!
Hónapok óta ígéred a talit!!!!!!!!!!!
Szívesen találkoznék veled akár ma is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 24. vasárnap 13:01
Törölt felhasználó (874617)

Hónapok óta ígéred a talit!!!!!!!!!!!
Megismerkednék fiatal kezdő,tapasztalatlan nagy vastag méretű fiúval!Pestmegye!Levelezés nem érdekel,csak tali!Értelmes,kedves fiú írjon!Csinos szexi nő vagyok!
Sziasztok!30 as magas izmos nagy méretű pasi párhoz csatlakozna,akár kukkolás vagy a hölgytag kézzel,szájal ki elégit is érdekel!
Sziasztok! FIatal 19 éves srác csatlakozna párokhoz, hölgyekhez Veszprém megyében.
Hely szükséges! Többit üzenetben és képeket pedig e-mailban küldök.