Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.

Hello...
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok
Írjatok nyugodtan..
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok

Írjatok nyugodtan..
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lányt/hölgyet esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb.
keresünk negyvenes legalább 17 ,5 mérettel hellyel rendelkező pasit nyíregyháza 50 km
Fiukat, Lanyt, part keresunk. Eddigi felallas 2fiu 1lany. Mindent meg tudunk beszelni, kizarolag hetero alapon! Miskolcon! Privat uzenetben egyeztetunk
Hellyel rendelkező pasi van esetleg??
Hétvégén érünk rá csak!
Priviben kérnénk!
Hétvégén érünk rá csak!
Priviben kérnénk!
Idősebb nővel,párral ismerkednék!
Miskolcon keresnék hölgyeket!
Párokkal ismerkednénk!
Hétvégére esetleg egy jó pasi ajánlatát is fogadjuk ha van helyed Pesten mert megyünk fel,és tetszik az ajánlatod és amit látunk!
Csak priviben!
Hétvégére esetleg egy jó pasi ajánlatát is fogadjuk ha van helyed Pesten mert megyünk fel,és tetszik az ajánlatod és amit látunk!
Csak priviben!
Párokkal ismerkednénk!
Csak priviben!
Csak priviben!
Idősebb érett nővel skype-olnék ma este! Egy fiatal srác........címem: sonique29
44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.

péntek estére egyedülálló nők, hölgyek, lenne kedvetek egy fiatal, odaadó, kedves, ápolt és inteligens pasival tölteni egy kellemes estét? ha igen írjatok ide privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Sziasztok! Szombatra masszőrt keresünk... Van jelentkező? Privátba!!

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi, csoport és egymás elötti szexben is, írjatok,ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, ápolt pasit kerestek
irjatok ide vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

Csak elfelejtetted ide írni,hogy a biszex pasid mellé keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 24. vasárnap 13:37
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék fiatal kezdő,tapasztalatlan nagy vastag méretű fiúval!Pestmegye!Levelezés nem érdekel,csak tali!Értelmes,kedves fiú írjon!Csinos szexi nő vagyok!