Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék! 37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.
Fiatal 26 éves srác keresi azt az érett hölgyet borsodban, aki jól kifacsarná.
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Ápolt, diszkrét 28 éves magas srác 35-55 közötti hölgyek, párok társaságát keresi Borsod,Heves,Szabolcs,Hajdú-Bihar megyékből.Titkos kapcsolatban is benne vagyok.Utazni tudok.
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék!
37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.

Hello...
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok
Írjatok nyugodtan..
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok

Írjatok nyugodtan..
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lányt/hölgyet esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb.
keresünk negyvenes legalább 17 ,5 mérettel hellyel rendelkező pasit nyíregyháza 50 km
Fiukat, Lanyt, part keresunk. Eddigi felallas 2fiu 1lany. Mindent meg tudunk beszelni, kizarolag hetero alapon! Miskolcon! Privat uzenetben egyeztetunk
Hellyel rendelkező pasi van esetleg??
Hétvégén érünk rá csak!
Priviben kérnénk!
Hétvégén érünk rá csak!
Priviben kérnénk!
Idősebb nővel,párral ismerkednék!
Miskolcon keresnék hölgyeket!
Párokkal ismerkednénk!
Hétvégére esetleg egy jó pasi ajánlatát is fogadjuk ha van helyed Pesten mert megyünk fel,és tetszik az ajánlatod és amit látunk!
Csak priviben!
Hétvégére esetleg egy jó pasi ajánlatát is fogadjuk ha van helyed Pesten mert megyünk fel,és tetszik az ajánlatod és amit látunk!
Csak priviben!
Párokkal ismerkednénk!
Csak priviben!
Csak priviben!
Idősebb érett nővel skype-olnék ma este! Egy fiatal srác........címem: sonique29
44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.