keresünk negyvenes legalább 17 ,5 mérettel hellyel rendelkező pasit nyíregyháza 50 km
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lányt/hölgyet esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb.
Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Hello...
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok
Írjatok nyugodtan..
Fiatal srác vagyok és idősebb nőkkel ismerkednék... bármire vevő vagyok

Írjatok nyugodtan..
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.

Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék!
37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Sziasztok ismerkednénk találkoznánk Párral,lánnyal a korosztályunkból.Fiatalabb fiúval max 30 éves kor ig .Február 11-14 között megyünk Sopronba Wellnessezni a SZIESZTA HOTELBA. Ha gondoljátok Írjatok.
Ápolt, diszkrét 28 éves magas srác 35-55 közötti hölgyek, párok társaságát keresi Borsod,Heves,Szabolcs,Hajdú-Bihar megyékből.Titkos kapcsolatban is benne vagyok.Utazni tudok.
Fiatal 26 éves srác keresi azt az érett hölgyet borsodban, aki jól kifacsarná.
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék! 37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Még mindig asszonyomat keresem Pest környékéről,
aki szexuális és az élet más örömeire is keresi hosszútávú, fiatal partnerét.

Sziasztok! Minden jóban benne vagyok! Írj, es megbeszéljük

Idosebb holgy fiatal baratja lennek
Sziasztok!Ma éjjel?Írjatok privin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 01. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 01. hétfő 07:17

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,dupla kényeztetésére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,dupla kényeztetésére.
Sziasztok Van itt olyan fiú aki ma Sopronban talizna velünk 3 as szexre a lány örömére.
Fiatal magas vékony hetero srác keres lányt/hölgyet esetleg párt a közelből.Kis utazás belefér.
Sziasztok, Miskolcon, esetleg környékén valaki?
Szép Estét!
Ma este Egerben egy fiatal srac ismerkedne kedves vonzó érett hölgyel!

Szép Estét!

Sziasztok! Február 18-án, csütörtök délután Pesten szingli lányt, elhanyagolt asszonyt,feleséget kitartóan kényeztetnék farkammal, nyelvvel,ujjaimmal,ököllel,sörösüveggel,ipari fúróval, ami jól esik.Kor, alkat nem számít.Ápoltság, szexkultúra igen.Dugás nélkül is kényeztetlek,ha szimpatikus vagyok szexelhetünk is.
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!