Sziasztok!Párhoz csatlakoznék vagy hölggyel ismerkednék átlagos szolid heteró srác Bp.
sziasztok, csajok, hölgyek, asszonyok, ma este valaki egy fiatal pasit pesten?

Érdekes hogy hölgyeket nemlåtok itt irni...
Syasztok!
Veszprémi 28-éves igényes srác vagyok csatlakoznék párokhoz, nem okozok csalódást mindenem a sex!
Veszprémi 28-éves igényes srác vagyok csatlakoznék párokhoz, nem okozok csalódást mindenem a sex!
Sziasztok!
Mára keresek nőt vagy párt Budapestről. Előnyt jelent az érettebb korosztály. helyem sajnos nincs.
Mára keresek nőt vagy párt Budapestről. Előnyt jelent az érettebb korosztály. helyem sajnos nincs.
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyet kényeztetnék budapesten helyem nincs írjatok privatban üdv Bandi
Sziasztok
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres csajt vagy lehetőség szerint párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció számomra elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi, csoport és egymás elötti szexben is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek hölgyek, csajok
írjatok privben vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre, ma éjszakára illetve holnapra keresnék a leghamarabb egy hölgyet vagy párt, kor nem számít

Sziasztok! Február 18-án, csütörtök délután Pesten szingli lányt, elhanyagolt asszonyt,feleséget kitartóan kényeztetnék farkammal, nyelvvel,ujjaimmal,ököllel,sörösüveggel,ipari fúróval, ami jól esik.Kor, alkat nem számít.Ápoltság, szexkultúra igen.Dugás nélkül is kényeztetlek,ha szimpatikus vagyok szexelhetünk is.
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
Szép Estét!
Ma este Egerben egy fiatal srac ismerkedne kedves vonzó érett hölgyel!

Szép Estét!

Sziasztok, Miskolcon, esetleg környékén valaki?
Fiatal magas vékony hetero srác keres lányt/hölgyet esetleg párt a közelből.Kis utazás belefér.
Sziasztok Van itt olyan fiú aki ma Sopronban talizna velünk 3 as szexre a lány örömére.
Sziasztok!Ma éjjel?Írjatok privin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 01. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 01. hétfő 07:17

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,dupla kényeztetésére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére,dupla kényeztetésére.
Idosebb holgy fiatal baratja lennek
Sziasztok! Minden jóban benne vagyok! Írj, es megbeszéljük

Még mindig asszonyomat keresem Pest környékéről,
aki szexuális és az élet más örömeire is keresi hosszútávú, fiatal partnerét.

Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék! 37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.
Fiatal 26 éves srác keresi azt az érett hölgyet borsodban, aki jól kifacsarná.
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!