Sziasztok! Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal. Roviden rolam: fiatal pasi vagyok, 188cm , 110kg, barna szem, fekete rovid haj, kreol bor, igenyes megjelenes

Szegedi, 39 éves, sportos pasiként keresek idősebb hölgyet, esetleg párt. Utazni tudok, úgyhogy Bács és Békés megyeiek is írhatnak. szegedikan@gmail.com
Érett, céltudatos hölgy partnere lennék! Írj ha érdekel!

Sziasztok Veszprem Ma par? Holgy Volna egy Ket oram akar utiyarsat is keresek
Minden vágyam találni itt egy bp-i, kedves, érzéki, kényeztetést igénylő, szerető, intelligens, diplomás, akár irányítani is szerető, diszkrét, érett, nőies, vonzó, csinos Nőt, Hölgyet a 30-as, de még inkább a 40-es korosztályból. Én 29 éves srác vagyok, kedves, udvarias, türelmes, ápolt, igényes. Nem tanítónénit keresek, egyszerűen kedvelem az érett, tapasztalt Hölgyeket! 3-astól sem zárkózom el, ha párban keresnétek!
Férfi pár keres hölgyeket, párokat korhatár nélkül minden jóra!
Korunk 26 és 38.
Budapesten helyünk van.
Várjuk a jelentkezőket!
Korunk 26 és 38.
Budapesten helyünk van.
Várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok ma este párhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék budapesten üdv Bandi
Veszprémből keresek idősebb hölgyet, esetleg biszex párt!
(régi vágyam az is hogy egy nő megdugjon egy felcsatolhatóssal )
24/f
(régi vágyam az is hogy egy nő megdugjon egy felcsatolhatóssal )
24/f
Sziasztok! Szivesen ismerkednek holgyekkel vagy parokkal! Roviden rolam 188 cm , 110kg, rovid fekete haj, barna szem, KREOL bor
varom leveleket

27 éves vecsési srác ismerkedne HÖLGYEKKEL, esetleg PÁROKKAL!
Tehát nem solo pasival.... -.-
sok dologra nyitott vagyok, autóm van, utazni tudok.
Idősebb nők terén tapasztalatom van, egészen a 60as korosztályig.
Komoly érdeklődők, és jelentkezők leveleit várom!
mailem titkos8903@gmail.com vagy írhattok itt is, de ide nincs képem feltöltve.
Tehát nem solo pasival.... -.-
sok dologra nyitott vagyok, autóm van, utazni tudok.
Idősebb nők terén tapasztalatom van, egészen a 60as korosztályig.
Komoly érdeklődők, és jelentkezők leveleit várom!
mailem titkos8903@gmail.com vagy írhattok itt is, de ide nincs képem feltöltve.
Sziasztok
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Sziasztok ma vagy holnap párhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék budapesten üdv Bandi
Ma estére keresünk fiatal,vékony,sportos testalkatú pasit aki 17+-os mérettel rendelkezik.Kocsival gyere smile ) otthonunkban tudunk fogadni.Fontos az ápoltság,szeretnék csókolózni,sokat simogatni és persze azt kapod amit a férjem smile ).Fényképes jelentkezőket várunk.
Sziasztok!
Szeretöm keresném pár hölgy tagja ként vagy magányos hölgyet ki kényeztetésre vágyik!
Szeretöm keresném pár hölgy tagja ként vagy magányos hölgyet ki kényeztetésre vágyik!
Ma estére keresünk fiatal,vékony,sportos testalkatú pasit aki 17+-os mérettel rendelkezik.Kocsival gyere smile ) otthonunkban tudunk fogadni.Fontos az ápoltság,szeretnék csókolózni,sokat simogatni és persze azt kapod amit a férjem smile ).Fényképes jelentkezőket várunk.
Minden vágyam, hogy egy érett hölggyel megismerkedjek..
Kattints rám, nézd meg a képemet, ( Társkeresős adatlapot nézd meg )és ha szimpatikusnak tartasz, írj..

Sziasztok!
26 éves egyetemista srácként ismerkednék párokkal hölgyekkel kaposvár-pécs régióban
26 éves egyetemista srácként ismerkednék párokkal hölgyekkel kaposvár-pécs régióban

szívesen ismerkednék érett hölggyel, esetleg párral!
Szexuálisan túlfűtött Pasi vagyok Egyedül illetve Párommal, ismerkednénk lányokkal,aki szereti ha órákig kényeztetik illetve jól megdolgozzák. Alkalmi illetve tartós szex kapcsolatot keresek.

Nagy méretű kedves fiatal sráccal megismerkednék!Csinos érett nő vagyok!Pestmegye!Levelezgetés nem érdekel se cam!