Sziasztok ismerkednék nőkkel
Sziasztok ismerkednék nőkkel
Sziasztok! Holnap, vagy holnapután szívesen boldogítanék egy hölgyet, vagy párt Budapesten. 25 éves srác vagyok, vastagabb intimmel. Az érettebb nőket is kedvelem, írjatok bátran!
Sziasztok!Párokkal,hölggyel ismerkednék Én átlagos Szolid 30as srác Bp.

Sziasztok! Keresek egy hölgyet (kórtól független) akivel tartalmas szexcsatát rendezhetnénk
kölcsönös szimpátia alapján akár ma d.u-ra is! Esetleg párral is ismerkednék ahol kényeztethetném a hölgyet kívánsága szerint
Utazni tudok! Szép napot!

Budapest valaki valakik?

Sziasztok, Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, utazni, fogadni egyaránt tudok, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek

sziasztok lányokat és párokat keresek ismerkedésre :*
írjatok

Sziasztok. 33 éves, sportos mérnök vagyok. Szeretném feldobni egy kicsit a sexuális életemet, ezért keresek hölgyeket vagy párokat hetero vonalon. Egy masszázs tőlem neked és a többit majd meglátjuk.
Utazni tudok, Gödöllő és Bp. 16.-17ker.

Utazni tudok, Gödöllő és Bp. 16.-17ker.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Párokkal szívesen ismerkednék!

Hölgyeim.. ma délután szívesen randiznék. Helyem van..Igényes, potens 40-es férfi. Bp 13. kerület.email: spricc73@gmail.com
Sziasztok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Eret holgy vagy ilyen tagu par hazibaratja lennek en egy 34 eves pasi vagyok
Sziasztok! Partnert kersenek! Akár már ma estére! Privátban várnàm a jelentkezőt!
Sziasztok! Cegléden és környékén hölgyet, párt keresek.
Baranyai megyei érett hölgyet keresek titkos kapcsolatra,én 31 éves srác vagyok!Olyan érett hölgyek írjanak akik szeretik a fiatalabb fiúkat!Belső levelet írj!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

Hello! 26 évesen megőrülök az idősebb nőkért! Barátnőm van, így titkos (hosszútávú) kalandra keresek érettebb hölgyeményt, akit anyagilag is szívesen támogatok.
Elsősorban PÁROK-továbbiakban Lányok esetleg Pasik társaságát keressük párcserés szexre!
Priviben kérnénk az üzeneteket!
Priviben kérnénk az üzeneteket!
Sziasztok,párosunk férfi tagja hölgyeket kényeztetne !