Érdet hölgyekkel ismerkednék nyitott vagyok mindenre .Győriek írjanak.
Sziasztok!
Annak reményében regisztráltam az oldalra, hogy megtaláljam azt a hölgyet akitől elveszthetem a szüzességem. A kor nem számít, természetesen képet küldök. Légy ápolt és kedves!
Puszi
21/F
Annak reményében regisztráltam az oldalra, hogy megtaláljam azt a hölgyet akitől elveszthetem a szüzességem. A kor nem számít, természetesen képet küldök. Légy ápolt és kedves!

Puszi
21/F
minden vágyam hogy egy érett hölgyel sexeljek zalakaros és vonzáskörzete

Eger, Mezőkövesd környékén keresek Hölgyeket, párokat! Nézzétek meg a profilom, ha bejövök írjatok!
Kor, alkat nem számít!
Kor, alkat nem számít!

Budapesti Anyukák jelentkezését Budapesti fiatal srác várja :P
Jó reggelt

Erett hölgyet kényeztetnék!
helyem van!
Bp!
Uzit irj es megbeszéljük!
helyem van!
Bp!
Uzit irj es megbeszéljük!
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Szegeden szexelnék hölgyekkel,kortól függetlenül !!!
Ismerkednék...
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék szívesen hölgy örömére,ezen a téren kezdő vagyok.
Én 30 as átlagos,szolid ápolt heteró srác vagyok.
Levelet privátba várok
Párhoz csatlakoznék szívesen hölgy örömére,ezen a téren kezdő vagyok.
Én 30 as átlagos,szolid ápolt heteró srác vagyok.
Levelet privátba várok
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Sziasztok!
Bár kevés esélyt látok rá, de teszek egy próbát.
Keresem azt a HÖLGYET, akivel ma kora délután futottam össze a Luppa tavakon Budakalásznál. Ismertetőjegyek: egyedül bicikliztél, piros kis nadrág és valamilyen fejkendő volt rajtad. Megálltál virágot szedni, tőlem nem messze...
Ha magadra ismernél, kérlek írj nekem, várom!
Üdv, Én
Bár kevés esélyt látok rá, de teszek egy próbát.

Ha magadra ismernél, kérlek írj nekem, várom!

Üdv, Én
Ma d.u? Hölgyeim? Van helyem!
privatba kuldok kepet!
privatba kuldok kepet!

Szex szabadban vagy autóban????Szeghalom és vonzáskörzete!!!!Privizz
Elhanyagolt vagy csak kíváncsi hölgyekkel,háziasszonyokkal, kismamákkal és nagymamákkal találkoznék hétköznap munkaidőben. Mondd el mire vágysz és éljük meg közösen. Írj bátran mha gondolkozol rajta cagy esetleg probaltad mar. Az történik amit szeretnél. Nem szeretek hosszasan levelezni mert nem vagyok kamus és szájhős. Ápolt egészséges sportos férfi vagyok, pont amire szükséged lehet a szexben. Nálam a szex nem csak az orgazmusrol szol tehat irj nyugodtan akkor is ha nehezen vagx nem tudsz elélvezni. Lehetne ezúttal másképp egy odafigyelő potens férfivel... Irj privát levelet. A többit ott megbeszéljük... Hallgass a belső hangodra. Megerdemled

21-én Szombaton Pár-esetleg Pasi napközben hellyel van Pesten!!!!??? Kamusokból nem kérünk viszont a komoly jelentkezéseket privátban kérnénk!
Sziasztok egy utazni tudó pasi Székesfehérváról szívesen csatlakozna valakihez 25 éves vagyok szőrtelen 178cm magas 85 kg átlag test barna rövid haj és barna szem. intim részről vannak fent képek ha van kérdés tegyétek fel.
Hölgyet keresnék Szolnok körzetéből. 24 éves sportos testalkatú vagyok. Ha további képekre van szükséged rólam szívesen küldök. Ha felkeltettem érdeklődésed várom privát üzeneted ! (A korod nem számít )