Jelen!
(Ez egy válasz andrea.kitty üzenetére (2016. 06. 18. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 18. szombat 23:42

Sziasztok!! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Szia
én szívesen pótólnám a volt szeretőd!!! (Ez egy válasz andrea.kitty üzenetére (2016. 06. 18. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 18. szombat 23:42
én szívesen pótólnám a volt szeretőd!!! (Ez egy válasz andrea.kitty üzenetére (2016. 06. 18. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj.
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 18. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 18. szombat 15:59

Törölt felhasználó (874617)

Ma estére keresek,ápolt kedves aká tapasztalatlan fiútPestmegyében!Hely van.Izgató csinos karcsú nő vagyok!Telszámmal írj!CSAK szimpátiából!
Sziasztok lesz ma este valamerre valami magán házi buli ?
Ma estére keresek,ápolt kedves aká tapasztalatlan fiútPestmegyében!Hely van.Izgató csinos karcsú nő vagyok!Telszámmal írj!CSAK szimpátiából!
Sziasztok!
Hosszú távra keresem érett, női partneremet Budapesten vagy környékén
Hosszú távra keresem érett, női partneremet Budapesten vagy környékén

Sziasztok ! 23 éves fiatal férfi vagyok. Nálam érettebb partnerem keresem,akivel kielégíthetjük egymást vágyait
Titkos kapcsolatot keresek érett hölggyel. 25 éves, sportos intelligens srác vagyok. Írj üzenetet

Párok Házaspárok barátságát keressük!
Párcserés szex de csere nélküli egymás előtti is izgalmas számunkra!
Szóba jöhetnek Lányok is (akik persze nem léteznek)-és pasik is ha szimpi vagy!!
Privát üziket várunk!!!
Párcserés szex de csere nélküli egymás előtti is izgalmas számunkra!
Szóba jöhetnek Lányok is (akik persze nem léteznek)-és pasik is ha szimpi vagy!!
Privát üziket várunk!!!
Sziasztok!
Szívesen találkoznék veletek!
Írtam privátban!
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 16. csütörtök 20:38
Szívesen találkoznék veletek!
Írtam privátban!
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 16. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1315302)

Szombaton éjszakai fürdőzés a barlangfürdőben Miskolctapolcán ?
Szombaton éjszakai fürdőzés a barlangfürdőben Miskolctapolcán ?
Sziasztok !
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire Kor nem számít !!!!
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire Kor nem számít !!!!
Ma délutan megnézzük a Glory Cafet még nem voltunk
18:00-20:00 között ott leszūnk gyertek !!
18:00-20:00 között ott leszūnk gyertek !!
Sziasztok!Hatvan-Hort-Ecséd-Szűcsi környéken keresek hölgyet jövőhétig (Épp itt horgászok)minden korosztályból alkalmi kapcsolatra! 25éves szòlò férfi vagyok!
Ma délután?Valaki?
Sziasztok !
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire
Kor nem számít
Szegeden hölgyet keresek szexre vagy bármire

Sziasztok!
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
Vác környéki Duna-parton (jobb és bal part egyaránt) szexelnék / kényeztetnék hölgyet, párt. 24 éves, szigorúan hetero, intelligens, izmos srác vagyok. Felnőttként viselkedem és gondolkodom. Ha van helyed, lehetünk máshol is.
27éves Férfi keresi partnerét
E-mail:nemethtibor24@gmail.com

E-mail:nemethtibor24@gmail.com
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!