Szombat estére valakinek valami ötlete? Csak olyan ötlet érdekel ahová mi tudnánk menni!!!
Priviben kérnénk az ötleteket!
Priviben kérnénk az ötleteket!
Sziasztok!Soproni fiatal srác vagyok,keresnék hölgyet kellemes együttlétre vagy párhoz is szívesen csatlakozok a hölgy örömére.Ha esetleg érdekes vagyok számotokra írjatok privátban.
Sziasztok.....Szeretem ha idegenek átölelnek és tövig dugják belém....Bárhol.....Bugyit nem hordok....Erika...
skyp ismerkedes szeretnem ha irnatok parok holgyek
Pesten két 27 éves srác ugrásra kész.
50 feletti hajdú bihari telt hölgyet keresek. Írj privátba!
Sziasztok!
2 hétig (július 18-tól 30-ig) Gyulán nyaralok. Ha van kedved egy életvidám, kalandvágyó ámde hosszú ideje magányos sráccal a franciaágya kényelmét letesztelni, üzenj! Egy érett, idősebb Hölgyet szorosan ölelnék...
üdv, Alexander
2 hétig (július 18-tól 30-ig) Gyulán nyaralok. Ha van kedved egy életvidám, kalandvágyó ámde hosszú ideje magányos sráccal a franciaágya kényelmét letesztelni, üzenj! Egy érett, idősebb Hölgyet szorosan ölelnék...

üdv, Alexander
Sziasztok! Este Balatonmárián leszek!! Szívesen találkoznék ott hölgyel vagy párral.... Ha valaki nyitott lenne az ismerkedésre, akkor várom levelét privát üzenetben vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre....
Persze
(Ez egy válasz Polladura42 üzenetére (2016. 07. 16. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt No is?
Sziasztok!Nyíregyházán keresem partnerem idősebb érett hölgyek személyében is.Én egy 37 éves fiatalember vagyok.
Ma délután esetleg Gödöllőn egy érett, szexi, vonzó Nő, akinek volna kedve talizni egy 29 éves sráccal?
Sziasztok! 45 éves nem független, teltkarcsú nő, Nyíregyházi férfival ismerkedne, 30-50 év között.
Kaposvárról ma esetleg 2 fiú? 29 éves csaj vagyok
Sziasztok, 20 éves srác vagyok Budapestről, SUB beállítottsággal. Női dominát keresek, aki alázna, csicskáztatna, stb...mindenre nyitott vagyok. A kor mindegy! Kamszex is lehetséges. Ha valakit érdekel, a bslave46@gmail.com-ra írjon!

Sziasztok.Párt keresek,ahol mind a két fél szopná a farkam.
Szia! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, szex kapcsolat céljából ismerkednék, persze ha érdekel, utazni tudok

szeretem az érett puncit
Párral(f-l),hölggyel ismerkednék átlagos ápolt,szolid ffi
Sziasztok!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!
Alkalmi (de remélhetőleg hosszútáv lesz belőle), nőiesen telt partneremmel keresünk budapesti passzív bi pasit, mindenki örömére. Hely kellene, lehetőleg a 13. vagy 14. kerületek valamelyikében. Atalálkozás, szex előfeltétele, hogy kapunk képet a jelentkezőről! Priviben várjuk a jelentkezőket, igényesség, ápoltság, egészség alapfeltételek, lányosabb külső előny!