Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Csütörtökön párral ismerkednék!

Szombaton, szept. 24.-én házi buli Békésen!
sziasztok
ma vagy holnap estére keresek alkalmi szexpartnert,szexpartnereket fiatal csajokat, érett nőket, párok személyében hetero alapon szegeden

Van tapasztalat, hagyjad.....
(Ez egy válasz Peternagy92 üzenetére (2016. 09. 19. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 19. hétfő 20:29

Sziasztok, valakinek van tapasztalata Silvertouch felhasználóról? Csak amiatt kérdem, mert kezdetben férfiként írt, mostanában egyedülálló nőként, de nem olyan rég meg hármashoz keresett partnert! Pár lennének, vagy most mi van?
Sziasztok, valakinek van tapasztalata Silvertouch felhasználóról? Csak amiatt kérdem, mert kezdetben férfiként írt, mostanában egyedülálló nőként, de nem olyan rég meg hármashoz keresett partnert! Pár lennének, vagy most mi van?
Sziasztok jön ma valaki Exotik klubba szauna estre ?
Szívesen ismerkednék...ha érdekel egy 28éves sportos nyelvpiercinges srác, keress...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 18. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 18. vasárnap 07:49
Törölt felhasználó (1468372)

Sziasztok! 40 éves nem független nő, nagy intim mérettel rendelkező, önmagára igényes, sportos alkatú, káros szenvedélyektől mentes férfival ismerkedne!
Sziasztok! 40 éves nem független nő, nagy intim mérettel rendelkező, önmagára igényes, sportos alkatú, káros szenvedélyektől mentes férfival ismerkedne!
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
21 eves sportos srac keres igenyes fiatalos not
Budapest es kornyeke

Fiatal, sportos srácként érettebb hölgyekkel ismerkednék pest megyéből
Kifejezetten vonzódóm a szexi, érett hölgyekhez
Alkalmi, de tartós kapcsolat is lehetséges
Kifejezetten vonzódóm a szexi, érett hölgyekhez
Alkalmi, de tartós kapcsolat is lehetséges
Szia.
Este még egy kis kaland?
Este még egy kis kaland?

Még mindig! Fiiatal srácként borsodban keresem kielégetettlen hölgyemények társaságát
Privátban írj!
Privátban írj!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral vagy lánnyal ismerkednék!

Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek akit izgat a természetben való szex :P 25 éves magas srác vagyok átlagos testalkattal korhatár max 45 év és számomra fontos a szimpátia nagyon
Olyan hölgyet keresek akit izgat a természetben való szex :P 25 éves magas srác vagyok átlagos testalkattal korhatár max 45 év és számomra fontos a szimpátia nagyon

Következő alkamlomra jelentkeznék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 15:04
Törölt felhasználó (874617)

Sziasztok!Ma estére keresek utazni tudó fiatal fiút(urat) nem gond ha tapasztalatlan vagy!Kedves,intelligens légy!
Telszámmal írj!Levelezgetés nem érdekel!Izgalmas fiatal karcsú nő vagyok!PESTMEGYE!
Telszámmal írj!Levelezgetés nem érdekel!Izgalmas fiatal karcsú nő vagyok!PESTMEGYE!
Szia.28 èves vagyok.sportos es sexy testalkat.mindenre nyitott.Szerintem mèretes szerszámal.De ezt inkabb te mond meg.Pesterzsèbeten lakom.Ha esetleg erdekel lakás is van.De menni is tudok.Ha kíváncsivá tettelek hivj.204524874
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 15:04
Törölt felhasználó (874617)

Sziasztok!Ma estére keresek utazni tudó fiatal fiút(urat) nem gond ha tapasztalatlan vagy!Kedves,intelligens légy!
Sziasztok!
Elsősorban duci,telt hölgyekkel ismerkednék,de nem ez a mérvadó,olyasvalakit keresek aki szereti lenyelni és kedveli a popót.Komoly kapcsolat lenne a legjobb,de kötetlen kapcsolatba is benne vagyok,de abban is hosszabb távon.Privátba várom az üzenetet.
Elsősorban duci,telt hölgyekkel ismerkednék,de nem ez a mérvadó,olyasvalakit keresek aki szereti lenyelni és kedveli a popót.Komoly kapcsolat lenne a legjobb,de kötetlen kapcsolatba is benne vagyok,de abban is hosszabb távon.Privátba várom az üzenetet.
Sziasztok!
Győr közelében hölggyel ismerkednék fiatal 25 éves srác vagyok.
Üdv: Isti
Győr közelében hölggyel ismerkednék fiatal 25 éves srác vagyok.
Üdv: Isti
Sziasztok!
Most szombaton (09.17.) Miskolcon keresnék olyan érett hölgyet aki benne lenne egy autós kalandban velem. Kora esti órákra gondoltam.
Most szombaton (09.17.) Miskolcon keresnék olyan érett hölgyet aki benne lenne egy autós kalandban velem. Kora esti órákra gondoltam.