Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy... wink Üzenetben zaklassatok nyugodtan. smile
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy... wink Üzenetben zaklassatok nyugodtan. smile
Sziasztok! Hellyel rendelkező szexpartnert keresünk ma estére! Utazni tudunk max 50 km! Olvass adatlapot!

Győrben valaki?
20 éves egyetemista srác érettebb hölgyet keres .. ha úgy gondolod megismernél írj
Sziasztok! Budapesten keresek idősebb nőt. Sajnos helyen nincsen.
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5
Magamra igényes, rendszeresen sportoló, vékony, izmos, 25 éves egyetemista srác vagyok.Nem Pesten lakom, de a munka illetve az egyetem miatt minden nap BP-en tartózkodom.Sok extrém dolgot kipróbálnék és a szex minden formáját imádom. Legjobban a szenvedélyes orális kényeztetést, de legalább annyira szeretem adni is mint kapni.
Méretem:19/5
Sziasztok
22éves srác szívesen ismerkedne bármelly korosztállyal
22éves srác szívesen ismerkedne bármelly korosztállyal

Veszprémi párokkal ismerkednék baràtkoznék

20 éves srác keress magának játszó társat ha érdekel írj bátran
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
lányt/hölgyet keresek aki szívesen kimoccanna a szürke hétköznapokból
Sziasztok szombat estére keresünk párt vagy fiatalabb fiút Budapest és környékén tudjatok vagy tudj fogadni .
20 éves egyetemista srác keress hölgyet,lányt
Sziasztok!
Keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Sosem voltam még jóval érettebb hölggyel, de nagyon szeretném kipróbálni.
Imádom, ha egy punci jól meg van töltve. Azt is ha a nő felveszi a szerepét, akinek az a dolga, hogy minél jobban tele legyen pakolva..
Magamról: 22éves, 182cm magas, 72kilós, sportos, ápolt egyetemista srác vagyok, 16cm-es intim mérettel.
Budapesten lakok, kocsim van, a közlekedés nem gond.
Keresnék női partnert/párt Budapesten, illetve környékén.
Sosem voltam még jóval érettebb hölggyel, de nagyon szeretném kipróbálni.
Imádom, ha egy punci jól meg van töltve. Azt is ha a nő felveszi a szerepét, akinek az a dolga, hogy minél jobban tele legyen pakolva..
Magamról: 22éves, 182cm magas, 72kilós, sportos, ápolt egyetemista srác vagyok, 16cm-es intim mérettel.
Budapesten lakok, kocsim van, a közlekedés nem gond.
20 éves egyetemista srác lányt /hölgyet keres
Sziasztok ma estere a nejemet neznem mikozben kenyezteti egy 3 dik szemej fiu vahy lany diszkrecio fontis viktor2333 ez a skyp
Vp megyei biszex srác szexelne
20 éves egyetemista srác keress magának hölgyet
20 éves budapesti egyetemista srác sexre keress hölgyet minden korosztályból
Üdv!
Üdv / Sziasztok.
Szép Napot mindenkinek.
Én egy 25 éves srác vagyok.
Keresem olyan Idősebb , Érett partnerem akit vonz egy fiatalabb férfi közeledése.
Ha úgy érzed elhanyagolt anyuka, nagymama vagy ,vagy csak szeretnél valakivel beszélgetni Nyugodtan írj.
Az összes levelezést és megkeresést Diszkréten kezelem.
Várom a leveleket.
Diszkréció adott és elvárt!!!
Képet kérésre küldök.
Üdv / Sziasztok.
Szép Napot mindenkinek.
Én egy 25 éves srác vagyok.
Keresem olyan Idősebb , Érett partnerem akit vonz egy fiatalabb férfi közeledése.
Ha úgy érzed elhanyagolt anyuka, nagymama vagy ,vagy csak szeretnél valakivel beszélgetni Nyugodtan írj.
Az összes levelezést és megkeresést Diszkréten kezelem.
Várom a leveleket.
Diszkréció adott és elvárt!!!
Képet kérésre küldök.
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?