Sziasztok
Tomi vagyok, a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek egy kedves, vonzó nőt, párt. Én átlagos testalkattal (178 cm/78kg), ápolt, borotvált pénisszel rendelkezem, nem dohányzom, szeretem a hosszan tartó kölcsönös orális kényeztetéseket, a gyengéd, finom, odaadó, összebújós szeretkezéseket illetve a kicsit vadabb, erőteljesebb dugásokat is
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Budapesten lakom, de utazni is tudok, persze ez csak megbeszélés és egyeztetés kérdése illetve az óvszer használata nálam alap, azt csak hosszabb ideig tartó ismerettség illetve együttlét után hagyható el. Leginkább a személyes találkozás híve vagyok, így pár levélváltás, vírtuális ismerkedés után jobban szeretem a személyes találkozásokat, úgy is az dönt el mindent szerintem
egyéjszakás illetve hosszan tartó szexkapcsolatra, titkoskapcsolatra keresek partnereket, akikkel minden jóban benne lehet lenni, persze csak is normális, ésszerű keretek között :P minden egyéb infót megtaláltok rólam az adatlapomon. Levélben itt illetve a tanto89@citromail.hu email címen vagyok elérhető. Köszönöm, hogy végig olvastátok a levelem, szép napot nektek

érett hölgyet tennék boldoggá, egész nap szabad vagyok

Sziasztok!
Fiatal srácként keresebb idősebb női partnerem, kölcsönösen kedvező kalandra...
Én adom a fiatalos lendületet, ő pedig az érett tapasztalatot. Garantáltan élvezni fogod.
Fiatal srácként keresebb idősebb női partnerem, kölcsönösen kedvező kalandra...
Én adom a fiatalos lendületet, ő pedig az érett tapasztalatot. Garantáltan élvezni fogod.

22 éves bevállalós fiú keres érett hölgyet közös öröm szerzésre monor és környékén!
Valaki van itt aki Győri? Nők párok? Holnap ráérnék !

benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 20:29

Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves szolíd,vastag méretű fiúval,,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,és legyen esti szabadidőd!Csinos izgalmas húsos csiklójú szexi izgató nő vagyok!Írj mielőbb telszámmal!
én vállalkozó szellemű lennék, írtam emailt
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 08. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 08. kedd 15:04

Törölt felhasználó (1401482)

KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
Érzéki hölgy személyében keresm sexpartnerem. Arc és egész alakos fotóval várom üzeneted a seximado73@freemail.hu mail címre.
Sziasztok akár idöseb hölgyet vagy párt keresek a nö örömére én 36 éves nagy intimel rendelkezek gyöngyösi vagyok csak valos párok vagy nök keresenek!!
22éves fiú keres érett hölgyet monor és környékén kor nem számít!

Megismerkednék kedves szolíd,vastag méretű fiúval,,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,és legyen esti szabadidőd!Csinos izgalmas húsos csiklójú szexi izgató nő vagyok!Írj mielőbb telszámmal!

hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van kor alkat mellékes
35 éves, értelmes és persze potens férfiként kellemes negyvenes, budapesti háziasszonnyal ismerkednék !!
Szia Silvertouch, sztem ismerkedhetnénk, amit leírtál annak megfelelek. Csakis igényesen ,ugyanakkor forrón ismerkednék Bp-ről és Pest megyéből . sztem privin folytassuk ha van kedved ismerkedni.
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 20:29
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok jóképű fiatal srácként keresek nőt, vagy párt sexhez! Salgótarján és környékéről!
Sziasztok! Feleséget kényeztetnék Csongrád megyében! 30as sportos ffi
Szia 26 éves BP. Srác vagyok párok ; hölgyek társaságra szomjazom