Fiatal 19 éves igényes, kedves, sportos és diszkrét srác keresne hölgyeke, párokat ma estére!
Helyem sajnos nincs és csak Veszprém és környéke!
képeket és minden további információ privát levélben!

sziasztok ma estére keresünk szexi pasit magamnak pasis jatékokhoz...
illetve páromnak lányt lányos játékhoz
esztergom es kornyeke
illetve páromnak lányt lányos játékhoz
esztergom es kornyeke
Nyíregyháza ??
Sziasztok,Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
Írj privátban

Írj privátban

Kíméld meg magad tőle. Egy homokos, ki át akar verni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 19:22

Törölt felhasználó (1402522)

Szia! Én szívesen ismerkedem veled, amúgy budapesti vagyok, és vágyom arra amire te:P Kérlek írj itt vagy üzenetben ha kezdhetjük, és mindent megbeszélünk. Puszi
Sziasztok most szombat estére keresünk lányt , párt , fiút aki tud fogadni.Bp és környéke
Sziasztok keresünk egy kedves korunkbeli párt lányt akinek lenne kedve februárban 13-16 ig wellnessezni velünk Sopronban vagy Gyulán Nöi bi párcsere stb minden ami jó mindenkinek .
Szívesen ismerkednék nálam idősebb nővel! Írj!
Imádom a nálam idősebb nőket a telt nőket pedig főként...az a gyengém :P
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén
Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom !
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén

Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom !

Nyíregyháza és környékéről keresek idősebb hölgyeket!!
Szia! Én szívesen ismerkedem veled, amúgy budapesti vagyok, és vágyom arra amire te:P Kérlek írj itt vagy üzenetben ha kezdhetjük, és mindent megbeszélünk. Puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 16:46
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kimondottan szolíd,nem jómódú,kedves kiéhezett fiúval,akinek már nagyon hiányzik a szex,és szívesen találkozna egy szexi odaadó buja hölggyel!Levelezgetés nem érdekel!Pestmegyében talizhatunk!
Sziasztok,
Érett hölgyet keresek Budapestről, akinek a punciját kényeztethetném fürge nyelvemmel , élvezésig :P Imádom a telt formákat , a húsos nedves puncit. Akár viszonzás nélkül, megyek nyalok amíg el nem élvezel s már ott sem vagyok :P
Érett hölgyet keresek Budapestről, akinek a punciját kényeztethetném fürge nyelvemmel , élvezésig :P Imádom a telt formákat , a húsos nedves puncit. Akár viszonzás nélkül, megyek nyalok amíg el nem élvezel s már ott sem vagyok :P
### Kecskemét és környékén partnert keresek
Párt,hölgyet keresnék, Bp. és környéke. Adatlapon a leírás stb. olvasd el könyörgöm!!! Elegem van az értelmetlen emberekből.....
Megismerkednék kimondottan szolíd,nem jómódú,kedves kiéhezett fiúval,akinek már nagyon hiányzik a szex,és szívesen találkozna egy szexi odaadó buja hölggyel!Levelezgetés nem érdekel!Pestmegyében talizhatunk!
érett hölgyet keresek közös örömökre monor és környékén.
Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Január 28 szombati napon Egerbe leszünk welneszezni párt keresnék négyes gabajodásra esetleg fiút harmadiknak feleség kényesztetésére írj privit.
Sziasztok,
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!