Sziasztok
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
Sziasztok megyünk február 12-15 ig Gyulára wellnessezni szívesen vennénk lányok , párok vagy fiatalabb fiuk társaságát .
Sziasztok! Feleségeket keresek Budapesten izgalmas szexhez.
Sziasztok.elsosorban pasikat keresunk harmadiknak.de holgyek es parok is irhatnak..eloszor ismerkedes majd szimpatia eseten kep csere es talalka.hosszutavu kapcsolathoz!mi 32 evesek vagyunk a holgy telt duci a pasi pedig macis.elvart az apoltsag a diszkrecio es hogy ne kapkodj az ismerkedessel!eloszor email es facebook aztan a tali majd johet a kenyeztetes.
Puszi Timi es Balazs

Puszi Timi es Balazs
Sziasztok,Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
Írj privátban

Írj privátban

Sziasztok.
A hétvégén Egerben járok és keresek lányt, hölgyet esetleg párt hetero alapon.
26/178/80 kg 18+
Üdv.
A hétvégén Egerben járok és keresek lányt, hölgyet esetleg párt hetero alapon.
26/178/80 kg 18+
Üdv.
31éves fiatal srác vagyok.egyedulálló. nyiregyhazi hölgyeket keresek ismerkednek orálisan kenyesztetni puncit nyalni ujjazni viszonzas nélkül is..fagyiznám..laju85@citromail.hu címen..Kovacstamas487@gmail.com címen is elérhető vagyok..
Sziasztok! Kedd - szerda délelőttre keresünk párokat vagy bi fiúkat hirtelen jött szabadidőnk kellemes eltöltésére! Helyünk van!
szia merre vagy? minket érdekelne!
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (2017. 01. 06. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 06. péntek 11:46

Terhes hölgyet kenyeztetnek,vagy esetleg elhanyagolt hölgyeket.Keress batran !
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten találkoznék párral vagy nővel, kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, képeimhez megadom a hozzáférést ha érdekel, privibe várom a levelet

Fiatal 19 éves igényes, kedves, sportos és diszkrét srác keresne hölgyeke, párokat ma estére!
Helyem sajnos nincs és csak Veszprém és környéke!
képeket és minden további információ privát levélben!

sziasztok ma estére keresünk szexi pasit magamnak pasis jatékokhoz...
illetve páromnak lányt lányos játékhoz
esztergom es kornyeke
illetve páromnak lányt lányos játékhoz
esztergom es kornyeke
Nyíregyháza ??
Sziasztok,Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
Írj privátban

Írj privátban

Kíméld meg magad tőle. Egy homokos, ki át akar verni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 19:22

Törölt felhasználó (1402522)

Szia! Én szívesen ismerkedem veled, amúgy budapesti vagyok, és vágyom arra amire te:P Kérlek írj itt vagy üzenetben ha kezdhetjük, és mindent megbeszélünk. Puszi
Sziasztok most szombat estére keresünk lányt , párt , fiút aki tud fogadni.Bp és környéke
Sziasztok keresünk egy kedves korunkbeli párt lányt akinek lenne kedve februárban 13-16 ig wellnessezni velünk Sopronban vagy Gyulán Nöi bi párcsere stb minden ami jó mindenkinek .
Szívesen ismerkednék nálam idősebb nővel! Írj!
Imádom a nálam idősebb nőket a telt nőket pedig főként...az a gyengém :P
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén
Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom !
ha érdekel egy fiatal srác közeledése akkor írj bátran és összefuthatunk kölcsönös színpátia esetén

Magamról előjáróban csak annyit hogy :Kedves mosolygós srác vagyok jelenleg Békéscsabán tanulok hétvégén pedig szeghalmon tartózkodom és egy igazi NŐRE vágyom !

Nyíregyháza és környékéről keresek idősebb hölgyeket!!