Sziasztok érett hölgyet keresek monor és környékén!
Gyönyör, az amit jelentesz
gyöngysor a nyakadban, függök
ajkadon éjjel nappal csüngök
Válladra omlok ha meg bomlok
derekad úgy szorítom magamhoz
csípődig utazom, ha pedig kigombolom
vékony csipkéd mögé bújok
számmal rá tapadok, Vénuszom
combjaid fülemre szorítod
Lábaddal olyankor kalodádba fogsz
nem engedsz el soha már
csak ha már az égben jársz.
Hasonlóan izgalmas kezdeteket minden hölgynek.
gyöngysor a nyakadban, függök
ajkadon éjjel nappal csüngök
Válladra omlok ha meg bomlok
derekad úgy szorítom magamhoz
csípődig utazom, ha pedig kigombolom
vékony csipkéd mögé bújok
számmal rá tapadok, Vénuszom
combjaid fülemre szorítod
Lábaddal olyankor kalodádba fogsz
nem engedsz el soha már
csak ha már az égben jársz.
Hasonlóan izgalmas kezdeteket minden hölgynek.

Sziasztok fiatal fiu(22) ismerkedne idosebb holgyekkel budapest es kornyekerol. Utazas nem jelent gondott
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresünk kellemes - izgalmas társaságot párok - potens pasik személyében! Helyünk van!
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. A jövő hétre, napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Budapesten a XI. Kerület környékén. Üzenetet a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok.
Sziasztok
idős hölgyekkel vagy akár fiatal lányokkal ismerkednék
Siófok maximum 50 km- es kőrzetében.
Ha szeretnél játszadozni akkor jelezz nekem csók mindenhova ! :*
idős hölgyekkel vagy akár fiatal lányokkal ismerkednék
Siófok maximum 50 km- es kőrzetében.
Ha szeretnél játszadozni akkor jelezz nekem csók mindenhova ! :*
Sziasztok
Szombat estére várom olyan hölgy vagy esetleg pár jelentkezését akik mernek találkozni 2 full hetero pasival,csak és kizárólag a hölgy öröme végett ; )
Kérném,aki komolyan gondolja,privát üzenetbe jelezze! ; )
Szép napot!
Szombat estére várom olyan hölgy vagy esetleg pár jelentkezését akik mernek találkozni 2 full hetero pasival,csak és kizárólag a hölgy öröme végett ; )
Kérném,aki komolyan gondolja,privát üzenetbe jelezze! ; )
Szép napot!
nökkel párokkal találkoznék akár hosszutávon hetero alapon utazni tudok
Gyulán tartozkodom , 20-tol 45-ig nök jelentkezését várom , vagy utaznék is max 50 km ... 27 éves normál alkatu srác vagyok. Várom jelentkezéseteket

Sziasztok Február 13-16 között Gyulán leszünk keresünk fiatal fiút vagy párt 3-4 felállásra nöi bi párcser . De lány is írhat

Sziasztok!
Nővel vagy párral ismerkednék, Hajdú-biharból főleg Debrecen és vonzás körzetéből. De ha máshonnan vagy az se gond meg lehet oldani.
Kor és alkat nem számít. Légy nyitot és valós.
Emailben tudsz jelentkezni. Mindenre nyitot vagyok.
nagydavid150@freemail.hu
Üdv. Dávid
Nővel vagy párral ismerkednék, Hajdú-biharból főleg Debrecen és vonzás körzetéből. De ha máshonnan vagy az se gond meg lehet oldani.
Kor és alkat nem számít. Légy nyitot és valós.
Emailben tudsz jelentkezni. Mindenre nyitot vagyok.
nagydavid150@freemail.hu
Üdv. Dávid
Sziasztok István vagyok Békéscsabai.Szívesen csatlakoznék hozzátok amikor Gyulán lesztek!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2017. 01. 26. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 26. csütörtök 07:34

Sziasztok megyünk február 12-15 ig Gyulára wellnessezni szívesen vennénk lányok , párok vagy fiatalabb fiuk társaságát .
Sziasztok,Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
Írj privátban
Írj privátban
Valaki GYŐRben???
Sziasztok
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek Szombaton kora délután érek rá általában, lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 100km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, 18/6 mérettel rendelkezem, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom,
Sziasztok megyünk február 12-15 ig Gyulára wellnessezni szívesen vennénk lányok , párok vagy fiatalabb fiuk társaságát .
Sziasztok! Feleségeket keresek Budapesten izgalmas szexhez.
Sziasztok.elsosorban pasikat keresunk harmadiknak.de holgyek es parok is irhatnak..eloszor ismerkedes majd szimpatia eseten kep csere es talalka.hosszutavu kapcsolathoz!mi 32 evesek vagyunk a holgy telt duci a pasi pedig macis.elvart az apoltsag a diszkrecio es hogy ne kapkodj az ismerkedessel!eloszor email es facebook aztan a tali majd johet a kenyeztetes.
Puszi Timi es Balazs

Puszi Timi es Balazs
Sziasztok,Érett hölgyet keresek kellemes időtöltésre
Írj privátban

Írj privátban

Sziasztok.
A hétvégén Egerben járok és keresek lányt, hölgyet esetleg párt hetero alapon.
26/178/80 kg 18+
Üdv.
A hétvégén Egerben járok és keresek lányt, hölgyet esetleg párt hetero alapon.
26/178/80 kg 18+
Üdv.