Sziasztok!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Fiatal, és tapasztalatlan debreceni férfi vagyok, magára igényes nőkkel, lányokkal ismerkednék, a kor nem akadály, ugyanakkor az ápoltság, és igényesség fontos.
Rólam több infót az adatlapomon, vagy a itt szívesen mondok: lajrobi@gmail.com
További szép napot!
Sziasztok...Extrem mennyiségű ondóval rendelkező pasikat keresünk...
Győrben ma valaki?
Sziasztok! 26 éves, vékony alkatú, de vastag szerszámú fiú vagyok, és a jövő hét bármelyik hétköznapjára, napközbenre, vagy kora délutánra keresek érett hölgyet. Írjatok privát üzenetet, vagy keressetek meg a dkovacs9111 @ gmail . com címen.

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék idősebb hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Helló!
Idősebb hölgyek társaságát keresem egy kis lelkizésre és bármire
Zemplénből Sátoraljaújhely környékén.
Idősebb hölgyek társaságát keresem egy kis lelkizésre és bármire

Zemplénből Sátoraljaújhely környékén.
Sziasztok! Budapesti vagy érdi lányokkal ismerkednék
sziasztok monor és környékén keresek hölgyet közös örömökre!
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Sziasztok! Keresem azt a hölgy partnerem akiket órákon keresztül kényeztethetek!
Utazok,Ha megismernél írj bátran,csalódni nem nálam fogsz

Utazok,Ha megismernél írj bátran,csalódni nem nálam fogsz

Hello. Sportos, 22 éves, debreceni pasi vagyok. Fiukat keresek diszkrét,igényes szexre. Akit érdeklem írjon.
Valaki ma valamit XXIII ker este?

Sziasztok!
Lányok, nőcik ki szeretné megnézni ahogy kiverem és spriccel?
Vegyél fel skype-ra! msi_boy27
Lányok, nőcik ki szeretné megnézni ahogy kiverem és spriccel?
Vegyél fel skype-ra! msi_boy27
Párhoz csatlakoznék csak heteró alapon a hölgy és mindenki örömére..én átlagos,szolid,ápolt Bp.ti 34éves Férfi.Üzit privátba
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Most keresek hölgyet vagy párt Budapesten a XI. Kerület környékén. Üzenetet a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok
Sziasztok egy lànyt, hölgyet keresek egy kellemes időtöltèsre!
Ha èrdekel ìrj üzit vàrom!

hello 28 é sportos budapesti srác keres hölgyet helyem van 14. kerületbe

Holnap du. 15 óra után, szívesen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz Budapesten.
Sziasztok!Fiatal 25 éves nagy intim méretű fiu vagyok!Hölgyeim?Párok?Budapest és környéke.