Sziasztok!
Ma ráérő,igényes Budapesti hölgyet kényeztetnék...
Ma ráérő,igényes Budapesti hölgyet kényeztetnék...
Sziasztok! Sportos, enyhén husis, vitis (like. M. Jackson) pasi keresi megértő és kedves hölgytársát! Kissé tapasztalatlan vagyok, tanulni szeretnék!
Gödöllőn és környékén. Jelige: nálad vagy nálam!
Ha van rajtad felesleg nem gond, imádom. Hiszen rajtam is van picike.
Igyekszek mindenkinek visszaírni mihamarabb!
Gödöllőn és környékén. Jelige: nálad vagy nálam!
Ha van rajtad felesleg nem gond, imádom. Hiszen rajtam is van picike.
Igyekszek mindenkinek visszaírni mihamarabb!
hello párt keresek ma estére Budapesten helyem van 28é srác vagyok

Nyíregyháza környékéről keresek nőket a késő 30-as (35+) és 40-es korosztályból.
Sziasztok!
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Sziasztok!
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne
26 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhozm utazni tudok,
privibe írj ha érdekelne

21 éves fiú keres érettebb , vékony hölgyek társoságát budapesten.
laxative0606@gmail.com
laxative0606@gmail.com
Keresek valós párt, lányt, hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok!
Érettebb hölgyet kényeztetnék, esetleg pár hölgy tagját karbantartanám.
23 éves, helyes srác vagyok, helyileg fehérváron, de utazni is tudok.
Peti
Érettebb hölgyet kényeztetnék, esetleg pár hölgy tagját karbantartanám.
23 éves, helyes srác vagyok, helyileg fehérváron, de utazni is tudok.
Peti
Sziasztok!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Győr-Moson-Sopron vagy Vas megyei hölgyet keresek, aki bevezetne a szex rejtelmeibe. Én egy 20 éves szűz srác vagyok.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet itt vagy Skypeon: bzsoltika5
Puszi!
Milfeket, nőket keresek kalandokra. 36 éves vagyok, felső korhatár nincs. Nagy cici kevelő vagyok és imádok nyalni. Irj privit
Miskolcon érett nőt keresek! Strapon kedvelő nő is szóbajöhet!
hello párt keresek ma estére Budapesten helyem van 28é srác vagyok

Milfeket, nőket keresek kalandokra. 21 éves vagyok, felső korhatár 45. Nagy cici a fétisem. Irj privit!
Juni 6tol elerheto vagyok juni 13ig minden jora, helyem nincs viszont.
28éves pest megyei srác érettebb hölgyek társaságát kersné, akár hosszabb távra is. (kényeztetnék)

Hy! Mi 40es pár vagyunk. A hölgy igazi nagy cicis Milf. Csinos ápolt csodálatos testtel, puncival, jól dugható szopatható, engedelmes. Szexuális életünk még színesebbé tételéhez Izgalmas szerepjátékokhoz keresünk megfelelő partnert. Apa lánya és anya fia szerepjátékhoz. Ez csak játék! Tehát csak az írjon aki izgalmas fantáziát lát benne. Ehhez tőlünk idősebb max 60ig potens férfit keresünk és fiatal fiút. Elsősorban Vas és Zalából.
Hello:-P van itt élet 60 felé? :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 03. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 08:39
Törölt felhasználó (890770)

Hy! Mi 40es pár vagyunk. A hölgy igazi nagy cicis Milf. Csinos ápolt csodálatos testtel, puncival, jól dugható szopatható, engedelmes. Szexuális életünk még színesebbé tételéhez Izgalmas szerepjátékokhoz keresünk megfelelő partnert. Apa lánya és anya fia szerepjátékhoz. Ez csak játék! Tehát csak az írjon aki izgalmas fantáziát lát benne. Ehhez tőlünk idősebb max 60ig potens férfit keresünk és fiatal fiút. Elsősorban Vas és Zalából.
24 éves pasi vagyok vastagabb mérettel, Miskolc és környékéről keresek 30+os hölgyet.
Sziasztok! Ma esti tabumentes házibuliba keresünk szimpatikus - igényes résztvevőket a házigazda két pár mellé! Reméljük ismét sikerül egy fergeteges bulit összehozni ahonnan mindenki megint szuper élményekkel távozik!!